Kallt

Förmodligen en av de kallaste nätterna sedan vi flyttade till hus inträffade i natt. Så nu, efter att vi pratat med luft-luft-apparat-killen", vet vi att luft-luften bara klarar temperaturer över -20 grader. Man kan ju tycka att det just vid temperaturer under -20 som man vill ha sin luft-luft igång. När jag kom ner på undervåningen i morse var det 13 grader inomhus. Madde tyckte det var rätt kallt!
Hm, hon är ju så kräsen! =)

Men allteftersom dagen gick och värmen steg utomhus började även luft-luften att producera värme för inomhusbruk. Så nu har vi det varmt och gott.

Snö

I går jobbade jag kväll, då ni vet när det snöade så mycket och vinden ven. Mysigt. Under jobbturen gick det rätt okej. Att trafikreglerna slutar fungera (så som högerregel och väjningsplikt) det får man ta. Men när jag skulle åka hem till skogen....

Det är det värsta vädret jag någonsin har kört bil i. Ett tag funderade jag på att bara stanna på vägen och vänta ut vädret. Helt sjukt! Hem kom jag tillslut iaf efter mycket om och men. Körde fast precis i "gluggen" in till oss.

Nu på morgonen var det kört, bilen vill inte. Är det detta som kallas insnöad?

Vart är sommaren??!!


Disk

Jag har en hemligthet för att få karln att diska!! Vill du veta!!?? =)

Man köper Yes nya diskmedel "Yes silke och orkidé"! Patrik kan knappt slita sig från diskbaljan.




Dagens tips från Buskaboda.

Lite körigt kan man säga

I går var första dagen som vi var lediga sedan Madde kom ner. Vi åkte in till stan för att fika lite, söka lite fler jobb till Madde och ta det lugnt. Det var trevligt på stan och när vi åkte hem gav jag förslaget att Madde skulle köra lite på grusvägen. Mycket imponerande, inte ett enda skitstopp! MEN vi slutade dock i diket.

  

När vi blivit uppdragna ur diket lyckades jag köra ner den andra bilen i diket. Suck! Kan säga att mannen inte var supernöjd.

Idag var vi på Kosta outlet. Jag hittade ett par skor! =)

Hembiträde

Man skulle kunna säga att vi fixat hemhjälp! =)
Madde har lagat mat sedan hon kom, vilket kap!

Systeryster

I morgon kommer HON!! =)
Min allra käraste lilla syster ska komma ner hit och se om hon kan hitta jobb. Eller jobb har hon nog redan (Patrik "The fixer" Federley har fixat)...
Vi får se om hon trivs helt enkelt.

Det ska iallafall bli roligt att ha henne här, det var ju ett tag sedan vi bodde ihop. Det blir lite roligt att se vad vi har dragit på oss för ovanor sedan sist. =)

Varmt välkommen!

Sorg

I torsdags fick vi låta vår gammelkatt, Tiger, gå i vila. Han var obotligt njursjuk så det fanns inga alternativ. Jag fick vara med hela vägen, vad det kan påverka en. Jag trodde inte att jag skulle bli så ledsen, det är ju bara en katt....
Men det är ju mer än så. Så nu har vi bara två små kissar.

Rakning på hakan

Idag när jag rakade benen lyckades jag skära mig med rakhyveln på hakan! Tänk va vig man kan vara, det var helt oväntat faktiskt. Dessutom var det också ganska oväntat att rakhyveln kunde göra ett sådant hopp som den gjorde innan den landade på min haka.

Härligt med helg!

Fredag morgon

Fredag morgon den 8 januari 2010 (ja, jag skrev fel år först) och jag böjer mig ner för att sätta på mig skorna.

"PJONG" och knappen på byxorna lossnar och flyger iväg. Jag suckar tungt, detta är andra gången (!!!) jag hör "PJONG" på inte mindre än en månads tid. Suck, suck.

Jag vet att byxliningen är lite tight men va fan!!
Så nu får man nog skärpa till sig lite och inse vad Gud försöker säga. En gång ingen gång två gånger....

Suck

Sängliggande

Så här några dagar in på det nya året kan man konstatera att året hade kunnat börja lite bättre. Detta pga sjukdom! Suck.

Jag är förkyld. I går tog jag mig igenom en arbetsdag men det fick jag betala sen så idag är det sängläge som gäller. Så kan det vara, i morgon är det ledigt oavsett sen hoppas vi på en comeback på torsdag.

1 januari

Nytt år och nya utmaningar. Undra vad 2010 ska bjuda på?

Första dagen på året har iallafall bjudit på mys, mys och mys.

Inga löften för året men jag ska nog ändå hitta mina utmaningar. En av dem jag vet om redan nu är ju Göteborgs varvet eller halvmaratonet jag ska löpa. Halvmaraton låter så mäktigt. 22 maj är det som gäller, tror det blir 20 veckor kvar av träning. Jag är inte ensam under varvet det är visst 58 000 anmälda! Coolt!

God fortsättning!

RSS 2.0