Budning

Japp i dag gick vi in i budsvängen. Vi är de första som lagt bud. Vi la 550 000 kr (utgångspriset är 600 000 kr). Man kan ju alltid dra en rövare....... 
Så nu får man väl hålla tummarna att vi får vårat lilla drömhus.
Man har ju redan börjat skissa på hur man vill ha det. Vi hoppas kunna ha en riktig brak-inflyttningsfest. Nu har man ju plats för det iaf.

Buskaboda

I går var vi och tittade på ett hus i Buskaboda. Det var väldigt gulligt och det är allt som vi letar efter. Idag är det en tant som bor där på 95 år. Hon måste dock ha varit väldigt pedant för huset är i bra skick. Man kan flytta in omgående och sedan göra om efter hand.
Bonningshuset är på 83 kvadrat.
  Nedervåningen består av kök, toalett, hall och 2 rum. Det ena fungerar som vardagsrum medan det andra skulle kunna vara sovrum eller matsal. 
  Övevåningen har en liten hall när man kommer upp för trappan och sedan ett litet, litet rum. Det finns också ett normalstort sovrum. Från det större sovrummet kan man gå ut på en stor balkong.
Gästhuset är ungefär 30 kvadrat. Det består av två rum oh kök. Det finns även vind (som vi inte var upp på).
Redskapsbod finns det också på tomten. Den består av ett litet dass och två "rum". Även på denna byggnad är det vind. Vinden har kort i tak men man kan förvara saker här uppe.
Garage finns också för en bil.
Trädgården är på ca 5 000 kvadrat. Trädgården består av stora gräsytor. Runt trädgården är det skog. Tanten som bor där nu har också mycket rabatter och många buskar.
Terass fanns det med tak. Den var omringad av buskar så det såg ut som en liten berså, väldigt mysig.

Vi hoppas verkligen att det är våran tur nu att få köpa hus.
Idag när jag ringde mäklaren och sa att vi var intresserade så var det ingen annan som hade hört av sig. Hoppas att det kan få vara så också.

RSS 2.0