Tiger is back!

Ja det är sant!!!!! Tiger är tillbaka. Han försvann för ca en och en halv månad sedan. Sedan dess har vi inte sett röken av honom förrens i går. Vi svängde in på våran privata väg när vi såg en katt framför oss på vägen. Jag hoppade ur och vi fick ögonkontakt men sedan sprang han sin väg. Jaha tänkte vi det har väl slagit runt i skallen på han...

...men i dag när vi precis kommit hem och skulle börja laga mat hör både jag och Patrik en katt som mjauar. Jag sprang ut och där satt han, våran lilla älskling!!!



Ut med maten för att han skulle stanna kvar och den lätta gick han på!! Förmodligen för att han på en och en halv månad inte har ätit något!! Han är så smal nu så kotorna på ryggen sticker ut. Att klappa honom är läskigt det är inget kvar. Nu är han iaf hemma och bara myser med oss. Han stryker sig om våra ben hela tiden. Nu har han lagt sig i sängen också.
Så det stämmer som alla säger att katter överlever allt.

I går var vi "föräldrar på stan" med fotbollslaget. Vi tjänade lite pengar till föreningen. Ville bara visa några snygga bilder från detta äventyr i den karlskronitiska natten. :-)


Man måste ju ha den rätta utstryrseln.


Vissa hade VÄLDIGT roligt.


Lagfoto av vandrargänget, även kallade kycklinggänget.

Godis

Rundan blir allt lite roligare när folk är snälla mot en och speciellt när de bjuder på godis. I går var en liten söt tant ute då jag kom till henne med post. Hon tyckte att det lilla flickebarnet skulle ha en liten chokladbit. Det tyckte jag också så hon bjöd mig på choklad, mmmm MEN det var sådanna där som gamla små tanter har hemma med punch i. Urk.... men det var ju en snäll tanke.

I dag på rundan kom jag till en hälsoaffär och hon tyckte att jag skulle ha en liten energibar. Jag tog snällt emot den och hoppades att det skulle vara bättre än den jag fick i går. MEN  vet ni va den var till och med ännu äckligare!! Var inte ens ett uns av choklad på som jag kunnat slicka av. Så idag var jag faktiskt tvungen att kasta godis, det händer verkligen ALDRIG i min värld.

Men det är väl tanken som räknas!!!


Måndag

Då var det måndag igen. Helgen flöt på i ett rasande tempo. I fredags var det bara mys på hemmaplan, tror jag somnade runt 9. I lördags bar det av till IKEA med Sara. IKEA ligger ca 10 mil bort i Kalmar så det är en riktig utflykt inte som i Västerås när man kan åka dit och bara kolla för skojs skull. Vi hade i alla fall jätteroligt. Många viktiga beslut som togs. :-)

I söndags var jag och Patrik hemma och målade, högg ved och staplade denna ved. På eftermiddagen var det ödesmatch i division 4 damer Blekinge. Vi var tvungna att vinna för att ha chans inför sista matchen att hålla oss kvar. Vi sumpade matchen och därmed chansen. Så nästa år spelar IF Trion i division 5 om det ens blir lag, man vet aldrig.

Idag har jag längtat hela dagen efter att få komma hem. Längtat efter att få pyssla lite hemma. Har målat lite, tvättat, lagat mat, bakat (ska på fika till grannarna på onsdag och då måste man ju ha med sig nåt) och skruvat ihop lite lådor. Är rätt nöjd med detta. Snart ska det nannas. I morgon är en annan dag!

Nu har jag tagit registreringsnumret på den vita lilla skitbilen som körde på min fina moppe. Det var en Nissan micra såg jag idag. Grrr på den tanten.

Nu har vi förresten inga kissar hemma heller. Tiger försvann för ca 1 månad sedan och Mogge fick vi avliva i går för han var sjuk. Är det någon som har kissekattungar hemma så hör av er.

Äntligen fredag

Så var det äntligen fredag! Älskar fredagar, man har hela helgen framför sig och så är de flesta människor på så bra humör på fredagar. Detta gäller även mig. Det jag ser fram emot i helgen är en tripp till IKEA i morgon lördag och match på söndag. Det blir en lugn helg med andra ord.

I dag på turen tog jag med mig kameran för att ni ska kunna se vilken härlig utsikt jag har på jobbet. Underbart va?!



Idag backade en gammal tant på min moppe för att sedan bara sticka sin väg, en riktig smitare. Förmodligen märkte hon inte ens nåt ,var väl halvt döv och blind....... vem vet??
Som tur va satt jag inte på moppen just då men jag såg henne, det ska hon veta! Så här såg moppen ut efteråt, lite sned bara men den gick framåt.



Nu blir det gos för hela slanten!!!

Semesterbilder

Jag är en usel bloggare så här långt!! Inläggen kommer ju alldeles för sällan! Nu ska jag iaf försöka att vara en bättre bloggare.
Nu har jag hittat laddaren till kameran så jag kan lägga in lite bilder från golfsemestern. Semestern var helt suverän! Stugan var fin, nära golfbanan och fint väder hela veckan. Bättre kunde det inte bli förutom att jag var lite väl snorig i näsan men men.... man kan ju inte få allt.


Det vänstra huset (det gula) var vårt. Ganska nära golfbanan va!?
Golfbanan är Sveriges sydligaste och heter Bedinge golfbana (jag skriver inte fel, golfbanan i Beddingestrand heter Bedinge och stavas bara med ett d).


Den tredje september fyllde min lilla pappa 50 år (anledningen till att vi var i Beddingestrand).


Vi överraskade pappa med en golfrunda på Barsebäck.


Pappa värmer upp.


Patrik svingar.


Madde slår ut på hål åtta.

Under veckan avverkade golfspelarna följande banor:
- Barsebäck
- Bedinge
- Abbekås
- Trelleborg
- Bokskogen

Beddingestrand

Sitter just nu i vår stuga som vi (eller pappa) hyrt i Beddingestrand. Det är en jättefin villa som ligger ca 10 meter från golfbanan. Vi har hål 13 precis utanför altanen.
Villan är väldigt fräsch, 3 rum och kök + gäststuga. Madde och Patrik har redan invigt golfbanan utanför. Vi ser dem precis nu utanför fönstret. När de var på hål 13 fick de en liten drick och lite tilltugg. Det gör nog resan lättare.  :-)

Som det känns nu så skulle jag kunna ha semester här nere minst 2 veckor. Nu ska vi vara här 1 vecka och jag vill göra så mycket (förutom att vara bihang på golfbanan).

Hoppas hoppas att vi vinner i morgon mot KFF. Jag önskar alla Trionspelare lycka till!!!

RSS 2.0