Vem är poppis idag!?

Mutan fungerade!!!

I dag stod det 3 killar/grabbar/män i min lilla "hage" för att hjälpa till. Även fast de visste att det var en muta gick de på den lätta...
De var lite beundrade över min mankännedom. :-)

Muffinsen blev för övrigt supergoda!!! De ska jag baka fler gånger. Kladdkaka som muffins med en liten twist eftersom man la på en chokladbit på toppen. Smaskens!!!

Roliga saker

Jag tyckte dessa var skitsöta men det kanske beror på att jag är lite lagd åt detta hållet. :-)



Muta

I morgon ska jag gå HELA mitt distrikt på jobbet. Idag smygstartade jag lite för att se hur det kändes. Man är ju svag i benet det känns ju men det gjorde inte alls ont. Chefen frågade om jag kunde gå hela distriktet i morgon, dåligt med folk (som det alltid är). Eftersom de kändes bra så sa jag ja.

Ikväll har jag slipat på en muta som jag ska bjuda mitt lag på så att de blir extra hjälpsamma. Jag hoppas det funkar!
Mina blev inte lika snygga som de på bilden men jag hoppas att de blir lika goda!! :-)
Har de fått 4,65 poäng av 5 (med 498 röster) så lär det ju vara gott!!

Problem

Just  nu står det ett side-by-side (kyl och frys i ett) i min hall. Kan låta lite konstigt men så här gick det till:
- Expert hade rea och då tänkte vi att vi skulle slå till. Eftersom vi ska göra om köket och billiga grejer alltid är roligt så fick det bli en induktionshäll, spis, mikro och ett side-by-side.
- Idag var allt packat och klart för avhämtning.
- Vi fick låna släp och det var inga problem att få med grejerna hem.
- Hällen, spisen och mikron var inga problem att få in i huset.
- Skåpet var dessto svårare. Det väger 140 pannor och är betydligt bredare och djupare än en vanlig kyl. Så efter att ha tagit bort embalaget och haft 4 starka karlar till min hjälp så står det nu i hallen. Dörren in till matrummet är tydligen väldigt smal.

Golftävling

Idag var vi anmälda till vår första golftävling. Det var på Almö som vi skulle spela. Jag och Patrik mot resten.
Tyvärr vaknade jag i natt och mådde illa. Kunde inte somna om och det blev värre så jag gick ner på toa och det var ju tur....

Så vi vågade inte riktigt vara med på tävlingen utifall. Dessutom var Patrik vaken hela natten för att vara support till mig (som somnade om efter 10 min).

Tråkigt, tråkigt.

Pysseljunta igen

På söndag är det pysseljunta igen. Tror jag ska göra en sådan här:


En tetraformad plånbok.

En måndag i oktober

Helgen har bestått i att ligga i sängen med snörvlig näsa och skak-attacker. Söndagen var dock lite bättre så då målades det i vardagsrummet. Sista väggen, svart. Det kommer bli bra!

Idag, måndag blev det jobb. De hade lite problem med folk så jag jobbade 07.00-18.30 trodde jag skulle vara helt slut men det var lugna gatan. När jag kom hem var maten klar och dammsugaren igång!!!!
Funderade häromdagen (när mina singel-jobbarkompisar pratade om fördelar med singellivet) på att jag inte kan komma på en enda bra orsak till att vara utan Patrik. Det är helt underbart att leva med den mannen.
Detta kunde man inte tro för 6 år sedan när jag hade jättemånga bra skäl till att vara singel.

Sjuk

Jaha så kunde man inte motstå Patriks alla baciller (han har varit sjuk hela veckan). I torsdags när jag vaknade kände jag att nu är det på g, kli i halsen och snor i näsan. Under torsdagen blev det värre så frammåt kvällen konstaterades det att jag är förkyld.

Natten mot fredagen blev sådär. Vaknade mitt i natten av att Sahara öknen hade anlänt till munnen, massa snor i näsan och en sprucken läpp. Gick ner och snöt näsan, nässprayade den och letade efter lypsylet. Hittade inget lypsyl så jag fick smeta på läppglans. Kände mig väldigt sexig när jag gick upp för att krypa ner i sängen med mitt mosiga nylle och det glittriga läpparna.

Suck

Läkarbesök med ångest

I går hade jag helt glömt bort att jag skulle till ortopeden men när jag kom till jobbet påminde de mig om det. Shit!!!

Jag hade på morgonen satt på mig ett par sådanna där trosor som man inte visar för någon!! De är alldeles för små men jag tänkte att det är ju ändå ingen som ska se dem. Fick lite ångest över att behöva dra av mig byxorna och visa trosorna där halva rumpan tittar ut. Som grädde på moset så är benen så håriga att ortopeden förmodligen var tvungen att kamma bena på håret för att ens kunna se huden under. Suck. Va pinsamt!!!!!

Jag ringde till Sara i panik och då kom vi på att jag kunde ju köpa ett par nya trosor innan jag åkte till doktorn så jag bara behövde skämmas över gorilla benen. Tyvärr var det så mycket på jobbet att jag inte hann åka och köpa ett par nya men men....

Jag hade tid 15.40. Var helt ensam på hela avdelingen, inga andra patienter i sikte. När det gått 20 minuter kommer en sköterska fram och säger att doktorn är sen men han kommer snart. Jag blir tillslut hänvisad till ett undersökningsrum där jag får vänta läääänge men tillslut när klockan är 16.40 (!!!!!!) kommer ortopeden. Han frågar hur det är med knät och jag säger bra. Sen var det klart! Fick vänta 1 timme för att prata i 3 minuter (varför inte ta det per telefon?) men jag behövde inte ta av mig byxorna!!! :-)

Jobbar

Nu har jag börjat jobba igen. Det är skönt, så man får lite struktur på livet. Dessutom går dagarna så snabbt när jag är på jobet. Nu ska jag bara ha handikapanpassade sysslor i tre veckor till sen är jag tillbaka i gänget med de andra brevbärarna. Får lov att säga att det är mycket roligare att vara brevbärare än det jag gör idag. Kan bero på att vi är ett bra gäng i min "burk" (=vi är 6 brevbärare som är ett lag kan man säga).

Den magnetiska färgen fungerade!! Den är inte superstark men det fungerar!

Magnetiskfärg

I går kväll målade jag med magnetiskfärg så nu är man ju jättenyfiken på om det verkligen fungerar.
Det är en lite lustig färg får jag lov att säga.
 Men hoppas, hoppas den fungerar!! :-)

Envis pappa

Nu vet jag vart den där envisheten kommer ifrån(snällheten brukar ta övertag så att jag ger mig oftast)!!!
Vi tittade på 50-50 på tv4 och frågan var: Vilket av följande landskap gränsar till Dalarna? Närke eller Gästrikland.
Alla håll med om att svaret var Gästrikland (även pappa) men pappa tyckte att Närke OCKSÅ gränsade till Dalarna. Men då förklarade jag att landskapet Närke inte gränsade til Dalarna men att länet Örebro län kanke gjorde det. Han höll inte med!! Helt omöjligt!

Jag gick in på google för att visa kartor. Han fick se på kartorna men höll inte med för att han kunde inte se på den lilla bilden jag visade. Nehej!

Han envisade sig så då gick vi in på wikipedia och läste om landskap och län och då, efter en massa tjat så erkände han!!
Han blev tom imponerad av att han hade lärt sig något nytt idag!!

Puh, att han aldrig kan ge sig!!!

Hatad av hela USA

Läste ni aftonbladet idag??
Nu tänker jag på Richard Fuld som var vd för Lehman Brothers.
Han tjänar ungefär lika mycket på 2 veckor som vi andra (normalt dödliga) gör på vår HELA livstid!!!!
Helt otroligt! Dessutom får han behålla allt han tjänat trots att företaget han styrde har gått i konkurs och i stort sett satt hela världens ekonomi i gungning.
Är det rätt?

Grabbar i köket

Hur ofta kan man luta sig tillbaka och bara slappa medans det står tre grabbar i köket och lagar mat!!!??
Inte ofta men idag händer det!!!! Tjiho!!!
Bildbevis:

     

Ingen återvändo

Nu finns det ingen återvändo längre: jag är både anmäld och betalad att springa tjejmilen 30 augusti 2009.
De enda som hittills vill vara med och springa (som även är anmälda och betalade) är Sara, Lina och Anna.
Ingen mer som är sugen?

www.marathon.se får man till och med ett träningsprogram att följa. Så just nu 6 oktober känner jag mig superladdad och sugen på att ut och springa. Kan även bero på att jag just nu inte kan ut och springa. Det brukar ju vara så, att det man inte kan få är precis just det man vill ha. Om man ska följa träningsprogrammet (vilket jag tänkt) så börjar det 1 april!
Innan dess har jag en liten önskelista (i tron om att motivationen ska hålla i sig hela vägen):
1. Ett par snygga och sköna löparskor.
2. En mp3-spelare.
3. En klocka som mäter hur långt man springer, hur snabbt och hur man ligger jämfört med maxprestationen.
4. Ett par sjyssta byxor.
                                      

En sån här hade varit superduper!!! Man skulle kunna säga att det är punkt 1,2 och 3 i ett!!

Inbjudan per post

Hur ofta får man en riktig inbjudan per post!!??
Kommer du ihåg senast du fick en inbjudan per post (bröllopsinbjudningar gills ej). Tror inte det va.

Just därför tyckte jag och Frida att det var helt rätt att skicka inbjudningar per post när vi nu ska fixa tjejmiddag. Man kan säga att det blev lyxvarianten. :-)

Här kommer ett smakprov:

          

Gäststugan - sovrummet

Nu är sovrummet i gäststugan klart. Det blir lite skillnad när man kladdar på lite färg. Tyvärr har jag inga före-bilder men detta får duga.

        


        

Det är mycket lättare att fixa i gäststugan för där gör det ju inget om det inte blir så snyggt.

Uppvaknande

Vaknade runt halv 7 i morse och var bara tvungen att gå på toa men det var lättare sagt än gjort! Det var nämligen någon som hade smygit sig under mitt täcke eftersom han låg på sitt. Dessutom låg det två katter på andra sidan, runt benen. Så jag var tvungen att åla mig ut men sen så kunde jag klättra ner för trappen mot mitt mål.

Ska väl tilläggas att jag inte tycker om att dela täcke. Mitt täcke är bara MITT!!! Jag vill även ha fri rörlighet så dagens uppvaknande var inte de mest eftersökta men det var ju ganska sött....... :-)

RSS 2.0