Blomjord i sängen

Katterna börjar komma varandra närmare och närmare. Tror att det kommer att gå bra, de blir nog bästisar. Nu äter de ttill och med i skålar bredvid varandra och fräsningarna har minskat. De har nästan pussats en gång också men bara nästan.

I natt vaknade jag av att en blomkruka ramlade ner i sängen. Jag lyckades hålla för huvudet och fick den på ryggen. Typiskt, borsta bort jord ur sängen vid fyra-snåret är ju inte det optimala. Detvar Tiger som var den skylldiga!!

Annars är det lugnt här hemma.

Kram

Årsfest

I går var det årsfest med Trion. Det var en mycket trevlig tillställning! Jag och Parik var riktigt snygga!!!
jik


Jag fick ju pris också!!! Jag blev årets målskytt på 5 gjorda mål ( vi har ju inte haft en så jättebra säsong, förra året vann jag med 21 mål, lite skillnad!) och årets kompis (det finaste priset man kan få eftersom det är spelarna som röstat fram detta pris).



Jag är bara tvungen att visa denna bild också (Lena vill du inte visa denna bild så får du höra av dig så tar jag bort den). Lena vann årets viktigaste spelare (där hon fick en stor fin pokal) och årets våtdräkt (där priset bestod i ett par simglasögon så dräkten skulle bli komplett)!



Senare på kvällen efter mat, prisutdelning och tal så blev det dans. Även världens bästa dansade och jag tycker ni ska få se detta för det är inte varje dag det händer! Har aldrig sett han dansa förut faktiskt.


Solo är här

Nu har han anlänt, Solo! Den alldeles kritvita katten. Det är ingen inge utan en stor kisse. Tiger är dock inte lika nöjd. Han ligger i köket och gör konstiga ljud. Solo däremot verkar trivas. Går mest runt och myser. Så här har ni kissarna i nuläget:
 
                                    
Solo på äventyr.                                           Tiger i sitt gömställe under bordet på en stol.

JÄTTEN I SKOGEN

Var på riktigt bra humör i morse för idag var det den stora shoppingdagen!!!
Kom ganska så snabbt ner på jorden dock! När jag har packat moppen full med post och massa reklam så ser vi att den lutar väldigt. Oj då platt däck. Tänkte att det var bara lite luft som behövdes men icke, det var punka och helt kört. Får då köra moppen till verkstaden som ligger några hundra meter bort. Måste sedan gå tillbaka och hämta en bil, åker tillbaka till verkstaden och lastar om all reklam och all post. Efter denna procedur är jag bara en timme försenad sen förföljer detta mig hela dagen. Har stressat som bara den.

Till slut så är arbetsdagen slut och det shopping som står på schemat. Och shopping det blev det!!! :-)
Hittade en riktigt snygg klänning (som jag ska ha på Trions årsfest på lördag) men i morgon är jag tvungen att åka till solariet för man är ju kritvit. Till klänningen måste det ju vara en ny bh (som inhandlades). Lyckades också hitta sjal, mössa och vantar som slank ner i en påse.

Fick också i uppdrag att handla till älsklingen för han ska ju också vara fin. Gick in på HM och handlade (enligt instruktionerna) vit skjorta och kavaj. Båda dessa plagg i största storleken de hade på bygget, XL. Köpte också ett par coola kalsonger, han måste ju vara i topptrim om han ska platsa bredvid mig i min nya snygga klänning. Kom hem till huset på landet riktigt nöjd. Sen är det ju bara det att man bor med en JÄTTE!!! Skjortan kunde han inte knäppa överhuvudtaget, kavajen gick på men skulle han be till gud (alltså få ihop händerna) så skulle den sprängas. Tänkte att kalsongerna kan han väl ändå få på sig men icke då är hans mastiga ben i vägen. Som sagt jag bor med en JÄTTE!!!!

För skojs skull mätte vi Patriks bringa, 125 cm i omkrets. Jag, som har ett par tuttar att stoppa till också, hade bara 100 cm i omkrets. Tur för han att han inte ska köpa BH, hur skulle det sluta!? Är det någon som har sett 125A???


Kurr i kistan

Idag var jag så himla hungrig när jag kom till en trapp som påminner om min farmors hemma i Västerås. 3 våningshus med enbart trappor (ingen hiss) med sådanna där prickiga väggar som är ganska så ful om jag får säga det själv men iaf, när jag kommer in där så möts jag av samma doft som i farmors trapp när man ska dit på mat. Det verkligen skrek i magen av denna underbara lukt! Jag lyckas iaf överleva trapphuset och kom ut i friska luften för att i nästa trappupgång mötas av lukten av nybakat bröd. ÅÅÅ kan ni tänka er!? Elakt!

Idag köpte vi ett vattenpass. För skojs skull så har jag mätt lite med den här hemma, har än så länge inte hittat någon yta som är rak! :-)

På fredag ska Tiger få en lillebror, det vill säga om de går ihop och inte klöser ögonen ur varandra. Vi ska adoptera Patriks systers katt. Jag har nog träffat denna katt men kommer inte ihåg hur den ser ut men enligt utsago ska den vara vit och mycket lurrvig. Tiger är för övrigt så himla söt! Se själva:

                                                                            

Öm i kroppen

I dag har jag varit så öm i kroppen. Har knappt kunnat ta djupa andetag detta beroende på helgens aktiviteter om tex fotbollsträning och dränering av fotbollsplan. Första träningen inomhus för min del. Innan träningen ens börjat så var det liksom fel.... glömt sport-bh!!! Utan en sådan så slår man ju pattarna i ansiktet så det var bara att linda hårt. Det gick faktiskt rätt bra bara lite skavsår men det kan man ju leva med. 
Kan väl säga att träningen fortsatte i samma takt, inget fäste med skorna och så var det det där med kondition. Trodde lungorna skulle hoppa ur bröstet. Som tur var så var bröstet lindat så hårt att lungorna satt kvar där de skulle. 
Jag har också en bula i huvudet men varför det förtäljer inte historien...

Efter träningen åkte jag och Patrik till Trion där planen håller på att dräneras om. Där var det bara att hugga tag i en spade och hjälpa till.  

För övrigt så är det svårt att komma fram till datorn här hemma eftersom gubben har fått en lätt släng av spelberoende! Tyvärr så väntar de där stora pengarna på sig men ack den som ger sig...

På lördag är det årsfest med fotbollen. Längtar som bara den men det är stora problem vad gäller hår oh kläder!
Jag hoppas att en sväng på stan på torsdag ska avhjälpa dessa problem.

Underbara människor

Jag vill bara tacka alla underbara människor i min närhet. Jag hoppas ni vet vilka ni är. Ibland blir jag bara så lycklig av att veta att ni finns där ni underbara människor!!!

Jag har många "gamla" vänner som är helt underbara men också mina nya jag har fått sedan jag flyttat. Vad skulle jag göra utan alla er!?

Jag är så lycklig! Tack!

Domänerna

Tänkte ni kunde få se en annan vinkel av våra domäner.



I dag har vi börjat lite lätt med sovrummet. Det svåra är ju det där med färg. Skulle vilja ha grått men det finns ju miljoners nyanser av grått. Ska få lite experttips av min alldeles egna målare/inredare. Hoppas hon kan få lite rätsida på alla nyanser.

Kram på er


Mot hemmet!

Så äntligen ska jag få åka hem! Tänk att det är så skönt att komma iväg men ännu skönare att få komma hem igen. Veckan har verkligen varit rolig, intressant och LÅÅÅÅNG, känns som jag varit borta en evighet!

I går träffade jag mormor som blir allt äldre för varje gång man träffar henne. Vi gick iaf till Maddes jobb (en pub) och tog en drink. Mormor skulle på fest så det passade ju bra. Undra hur det är på en pensionärsfest!??
I väskan hade hon iaf 30 cl sprit och 50 cl dricka, som dessutom var avslagen för hon hade haft den i kylen sen i juli. Så hon super nog för yrseln och inte för smaken. :-)
Tänk att få vara en fluga på väggen på den festen! Vad pratar dem om??!! Hm....
Ja det lär vi inte få reda på förrens om 50 år om vi har tur.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och gå till bussen. Förövrigt har jag mer packning nu än när jag åkte, slår aldrig fel!

I gamla tanters sällskap

Denna veckan har lilla Malin varit ute i stora Sverige och farit. I måndags var det ett stopp i Uppsala hos mamsen. Det var mysigt, vi gick på stan och fikade lite.

I tisdags bar det av norröver, ändå upp till Umeå. Det var en kurs i rättsmedicin som jag hittat och anmält mig till utan att egentligen veta vad det innebar. Trodde att det var en 5 poängs kurs (enligt det gamla systemet) och så trodde jag att jag inte skulle behöva åka till Umeå. Men jag hade ju lite fel på den punkten (både Umeå-delen och poängdelen) så kl 17.00 i tisdags befann jag mig alltså utanför hörsal Berula på Umeå universitetssjukhus för att läsa en 10 poängskurs. Jag var riktigt nervös, så nervös att pennan skakade lite lätt när jag skulle skriva in mitt namn. Så van är man att vara ute i stora världen. :-)
Efter lite pennskak så gick allt jättebra. Det har varit hur intressant som helst! Det är verkligen en kurs i min stil. Innan jag åkte upp hade mamma skrämt upp mig med att hon bara hade hittat en kurs i rättsmedicin i Umeå och den var för läkare. Kändes väl sisådär. Som tur var hade hon fel och det var alla möjliga människor en polis, ett vårdbiträde, en lågstadielärare, en del naturvetare osv.

Men jag förstår VERKLIGEN varför Umeå är björkarnas stad!

Sedan fortsatte färden till Västerås. Pappa och Madde hämtade mig på Arlanda. Sedan var det tacos men Madde fick ju sitta och titta på för hon bantar så hon får inte äta något alls. Till frukosten i fredags drack hon jordgubbsdryck med klumpar i, mmm delikat!
Samma sak var det när vi åkte till farmor i fredags. Vi andra fick rödspätta, potatis och dillsås medan Madde sörplade i sig kycklingsoppa. Behöver jag säga att jag inte är avundsjuk!?

På kvällen blev det lite mer tacos med tjejerna eller vi ska nog börja kallas tanterna!!! Vi pratar bara vuxna saker som tex när värdinnan säger att det var sååå billigt att åka utomlands för vi hade ju ICA-rabatten! Då skrattade resten av oss så tårarna sprutade.
Vi fick också glädjande besked!! Eller hur!? :-)
Vi hade iaf roligt och jag saknar dessa middagar!!!

I morgon ska jag äntligen åka hem till min älskling som jag saknat!!!
Måste bara få säga att jag har VÄRLDENS BÄSTA MAN!!!

Fotbollsfest

Idag blir det röj på Spjutsbygds IP. Det är vi damer som ska festa loss lite. Vi har även bjudit in en del nyförvärv för att de ska tycka att vi är ena riktigt roliga tjejor. Så man har ju lite press på sig idag! ;-)

Innan man bara kan slappna av så ska jag gå på stan och förhoppningsvis hitta en trasa att dra på sig inför kvällen. Jag ska även stå i kiosken på KAIF, trogen fotbollsfru som man är. Sist vi stod i kiosken så var det rätt skoj faktiskt. Det är dessutom derby mot Sölvesborg, min kioskkollegas hemstad. Stad och stad men..... hon kommer iaf därifrån.

På måndag åker jag uppåt landet. Första stoppet blir Uppsala över natten. Där ska mamma och jag ta oss en riktig långfika och bara kolla folk. På tisdag drar jag vidare mot okända vyer. Planet ska nämligen landa i Umeå! Där har jag aldrig varit innan. Jag ska läsa en kurs där. Jag blir kvar till på torsdag förhoppningsvis (har inte hittat nåt sätt att ta mig därifrån bara) om inte annat så anländer jag Västerås på fredag. Där blir det mys med tjejerna på fredagskvällen. Så det är min vecka, Så skönt det ska bli att slippa jobba. :-)

Världsnyhet

Tigers återkomst har uppmärksammats i många olika medier, se tex:
www.iftrion.se
www.sarasaras.blogg.se

Tiger bara myser här hemma, kurrar mest hela tiden. Det har även dykt upp en svart katt på tomten, Tigers nya bästis?

RSS 2.0