Lördag

Vilken underbar lördagkväll! Jag och Patrik begav oss till Ninni och Björn för lite festande och festande blev det! Jag och Patrik följde till och med in till stan vilket händer 1 gång om året ungefär.

Patrik försvann snabbt men vi andra skakade järnet på dansgolvet! Från det att vi kom till att de stängde stället tokdansade underbara Trionmänniskor som om det var det sista vi skulle göra. Hel otroligt roligt.

När stället stängde var det dags att leta rätt på mannen, han kom lullande efter en stund. Då menar jag verkligen lullande! Kvällen slutade med att vi fick ta in på hotell för Patrik hade aldrig kunna åka bil hela vägen hem. Så man kan säga att vi verkligen festade loss!

Disciplinerad

Jag får lov att säga att jag var väldigt disciplinerad på IKEA igår. Innan kassorna tittade jag över inköpen och sållade lite väl onödiga saker. När jag kom hem och packade upp sakerna hittade jag en del julklappar, ljus, 2 plastväxter och 2 lampor. Duktigt men kanske inte superoliga saker.

Förvirrad

Idag fick det bli ett extra varv runt Hoglands park för jag kom inte på vart jag skulle. Fick (nästan) stanna bilen innan jag kom på vart det var jag var på väg. Ska väl tilläggas att jag kört samma runda i snart 3 veckor.
Får skylla på att det är underbara fredag idag!

IKEA

I morgon är det dags! En liten "efter-jobbet-utflykt" till IKEA-varuhuset i Kalmar. Tanken är att en del julklappar ska inhandlas. Jag har även sett att IKEA har väldigt fint julpapper som jag tänkt lägga beslag på.

Kolor

Igår var vi på 40-årsfest. Hade jättekul, vi skrattade som bara den! Det blev en hel del historier hämtade direkt ur verkliga livet. Några var så roliga att tårarna sprutade. Trevlig kväll.

Idag var det åter dags för Spelarfruarna att träffas, på schemat de närmaste 2 veckorna är tillverkning och packetering av ca 2000 kolor. Vi ska stå på Bubbetorps julmarknad. Idag blev 295 kolor tillverkade och packeterade.

Fredag

Fredagen (=helgen) började väl inte så bra. Patrik ska hämta mig efter jobbet så jag tänkte att jag då åker buss till jobbet. Det är ganska trevligt att åka buss på morgonen. Man kan läsa lite och vakna till. Det jobbiga är att man har 1,5 km till bussen i kompakt mörker! Jag är inte mörkrädd så det är inte problemet men det blir lite drygare bara. Jag var utrustad med ficklampa och sen bar det av, i god till. I morgon ska vi på kalas så jag började fundera över hur jag ska slå in paketet (har köpt en julpysseltidning med en del fina inslagningar). Jag gick där i mörkret med min ficklampa och funderade på det, till den grad att jag missade bussen med ca 20 meter!

Vad gör man då? Ringer sin älskade som inte har vaknat än. Med ett grymtande fick jag till svar att han kommer. Efter ca 10 min fräser det upp grus i vägen och där står den, den svarta V40n. Med ett grussprutande åker vi iväg och slår rekord på sträckan till jobbet, 13 minuter! Man kan säga att chauffören var lite....agressiv i sin bilkörning.

Ooops

Oooops kan man lugnt säga. Idag råkade jag skrapa postbilen. Jag förstår inte hur det kunde hända!! Det var ju inte så att jag inte såg den där blomkrukan som var ca 1 meter hög och 1 meter diameter men jag lyckades ändå. Suck

Novemberhelg

I helgen har vi varit norrut. Jag har inte kunnat skriva det innan här eftersom det fanns ett födelsedagsbarn som skulle firas men vi tar allt från början. I torsdags åkte jag tåg till Växjö där världens bästa stod redo med bilen efter en hård snickeridag. Vi åkte rent sent och var således i Västerås rätt sent.

Fredagen bestod i promenad med Erika, känns som jag hade kunna gå hur långt som helst för vi hade massor att prata om. =)
Efter det blev det en sväng till mormodern som inte mår tipptopp och därför befinner sig på "Hotell Sjukhuset" och efter det bar det av till Frida och riktigt fredagsmys. En man som lagade mat medan flickorna tittade på, mysbelysning och idol. Härligt!

Lördagen spenderades med pappsen, Patrik och en kort stund med systeryster. Vi var ner på stan och åt lunch, tittade på bandy i den nya hallen (som inte riktigt är ny längre men det var premiär för mig). Kvällen spenderades sedan i soffan.

Så till födelsedagsfirandet som ägde rum på söndagen. Det var Micke som fyllde 50. Hela helgen har varit en stor överraskning för honom. Mamma hade planerat en massa mysiga saker (säkert inte för att sätta press på sin man eftersom hon själv fyller 50 i mars!!??). Klockan 15 samlades hela tjocka släkten på Grill en restaurang i Stockholm. När födelsedagsbarnet väl dyker upp står alla upp och sjunger. Micke den annars så stadige mannen lipade som en liten flicka. Så man kan säga att det var lyckat. =)

Härlig helg!

Fler bilder från årsfesten

Här kan man se fler bilder från årsfesten.

Bilder från årsfesten

Här kan ni hitta bilder från årsfesten tagna av Spelarfruarnas egna fotograf Lotta Törnström.


Årsfest

I lördags var det dags för årets fest. Det har varit mycket fixande och trixande inför festen, många hemlisar har hållits. Spelarfruarna har köpt in en knappmaskin (pins) där man kan göra alla möjliga knappar, vi har även gjort en tavla som ska sitta i klubbstugan och dessutom har vi fixat en kalender för 2010 (som tyvärr inte hann bli klar från tillverkaren).

Dennis hade gjort ett bildspel som är det bästa jag någonsin sett!! Helt underbart, det får visas vid tillfälle. =)

Många priser och presenter delades ut i lördags. Spelarfruarna gjorde storslam!! Vi fick blommor, vin, filtar, t-shirtar, sladdvinda (måste ju ha el om datorbatteriet tar slut när man ska liveblogga) och så fick vi en DATOR med tillhörande väska. En sådan där liten dator där man kan ha sim-kortet i datorn och slipper sladdar och annat. Så nu kan man ju säga att vi bestämt att fortsätta även nästa år. =)

Underbar kväll!

I form

Nu har jag börjat träna för att vara i form tills jag börjar min träning i januari. Det är betydligt roligare att vara lite i form innan man börjar träna så i dag innan jobbet (började 10.30) gick jag min första promenad på 3 km. Man ska börja lugnt och stega långsamt... =)

Ha en trevlig vecka!!

Söndag

På söndagmorgonen slog jag upp mina blå strax efter sex på morgonen och det fanns ingen chans att somna om. Man kan ju lugnt säga att man inte ställer om dygnet på helgerna iaf!

Söndagen består av ensamtid (Patrik hjälper sin bror i stugan denna helg) och Spelarfrus tid. På lördag har IF Trion årsfest och vi håller på att dona och fixa lite inför detta.

Sen var det måndag igen....

(Har fortfarande ont i armen förresten!)


RSS 2.0