Fredag

Veckan har gått i ett, känns inte som att jag varit hemma någonting förutom när jag sovit.
Veckan avslutades med after work. Vi blev inte jättemånga men det var ju de bästa som var med!!! Efter jobbet drog vi till Oleary´s där man fick buffé om man köpte en dryck. Det var så mycket folk på plats at vi fick stå i baren och äta. Lite tråkigt men efter en stund blev ett bord ledigt där vi hängde resten av kvällen.

Innan på dagen besökte jag tandläkaren. För de som tycker att det är tråkigt att gå dit har jag ett tips: Skaffa en snygg och trevlig tandläkare. Det blir helt klart mycket roligare att gå dit då!!! :-)
Nästan lite tråkigt att ha tänder i toppskick för då får man inte gå dit så ofta.

VIP

I går styrde trionsherrar (med visa bihang så som systrar, mammor, fruar och sambosar) till Karlshamn för en VIP-kväll på JC. Patrik har en kontakt där så vi fick komma efter stägningsdags och vara där ensamma med personalen. Man kan säga att det var full service!!! Man kunde bara ställa sig i hytten och få alla kläder man ville serverade.

Jag inriktade mig på jeans vilket var "mission impossible". Efter att jag provat i stort sett alla byxor i affären gav jag upp. Det var bara att konstatera (återigen att man har en konstig kropp). Under tiden som jag provade hade jag i grannhytten en tjej som kom ut såååå snygg i varenda byxa hon provade. Men hon skrek mest om att de satt fel och hon var tjock (storlek 27 max!!!) den lilla grisen!!! :-)

Så jag fick nöja mig med att gå på tröjor istället. Jag hittade en randig och en svart så man får ju vara nöjd. Patrik hittade två par byxor, var tydligen lättare att hitta byxor till killar. Patriks kontakt försökte släta över mitt debakel genom att säga så.
Det var iaf jätteroligt att få vara lite VIP för en kväll.

Fånge bakom galler

Häromdagen när vi satt i soffan hörde vi Zigge pipa. När vi tittade efter hade han hoppat ner i den tomma vedkorgen och kunde inte komma ur. Vi trodde iaf att det var därför han pep men efter ett tag när vi tittade var han borta.

  

Pulkaåkning i bilder

     


Aj aj aj, det är här man får ont!! Även fast det är såå mjukt.

Pulka

I går var vi i Alljungen och kollade in backarna. Jag och Sara kom dit först så vi testade lilleputtbacken men oj vad det gick. Hade liksom glömt hur snabbt det gick och hur ont det gör!!! :-)

När Lina kom visade hon oss stora backen. En riktig pulkabacke. Efter att vi åkt ett par åk så blev det grillade korv och varmchoklad. mmmm
Sen kunde man åka hem och lägga sig i soffan med gott samvete.

På kvällen lekte vi frisör jag, Patrik och Timmy.
Jag rakade Timmy och Timmy rakade Patrik.

  

Karlskrona brinner...

...ja eller iaf en del, en liten del. Men det är ju avspärrat en del så Sara var nu på morgonen lite konfunderad på hur hon skulle ta sig ut från stan och upp till pulkabacken i Alljungen. Här blir det nämligen en liten stund i backen idag. Det har snöat stora långsamma flingor hela morgonen så det blir nog mysigt. Det är inte lika soligt som de senaste dagarna har varit (av förklarliga själ - Snö = moln) men det blir nog en bra dag.

Idéer

Vaknade rätt tidigt nu på morgonen och kunde inte somna om. Började fundera på nattduksbord och nu kanske jag har kommit på det! :-) Jag får helt enkelt göra ett själv. (Emma) Jag var in på MIO och tittade på vad de hade där. Än så länge fanns det bara tvåfärgade hyllor antingen vit-svart eller vit-röd men de skulle få in vit-vit i mars så vi får se. Jag har så mycket idéer om saker och ting i huvudet men det är ju så svårt att få till det i verkligheten (till ett rimligt pris!!).

Har även haft en del pysselidéer de sista dagarna så nästa helg tänkte jag börja, jag har nämligen beställt lite saker från Simsalabim (vår pysselaffär). Det finns ju några man känner som fyller år snart.....

Sen vill jag bara att ni ska titta på ett roligt inlägg ("Läget hemma hos oss...") hos Erika. "En bild säger mer än tusen ord"!!!

Mobilfri

MIn mobil la bara av helt oannonserat i går. Man blir rätt handikappad när telefonen bara dör. Man har den ju till väckarklocka, klocka, telefon och tidsfördriv. Så på jobbet idag har jag varit supereffektiv (inga sms eller telefonsamtal). Jag ska nog inte informera chefen om min "tidsvinst".

Nu är problemet iaf avhjälpt. Puh

När man sätter igång telefonen efter att den inte fungerat tror man ju att det ska plinga i den som bara den men icke...
Endast 3 små pip och det var i stort sett svar på sms jag skickat innan den la av.

Doftgran

Vår bil är inte direkt känd för att lufta doftgran. Det luktar mer unket efter saker som har en förmåga att hitta in i bilen och aldrig därifrån. Så märkligt det kan vara..........Patrik!! ;-)

MEN nu är det värre än vanligt!! Vi råkar nämligen ha herrarnas alla bollar och VÄSTAR(!!) i bilen och dessa västar luktar inte.....hallon direkt. Nu har det blivit på detta viset för att herrarna (som är ett topp lag i div 5) har blivit undanskuffade från Västra Mark av ett bottenlag i div 6. Så nu flackar de runt lite varstans i Karlskrona kommun Västra Mark (1 dag i veckan), Strömsberg (Tomatlådan), Rödeby grusplan och Rödeby idrottshall. Nu när de börjat spela matcher är de ju lite varstanns på helgerna också. Så bollar och västar ligger nu i säkert förvar i Federley´s bil. 

Träningsmatch

Idag var det träningsmatch för Patriks mannar. Otroligt vackert väder, fullt med snö och.......en grön plan.
Som tur var hade vissa med sig fika som man kunde snylta på. =)

     
             Taktik                                          Duell                    Planen tog visst slut där


Fika, fika

Nu är det igång på riktigt, längtar bara till det blir lite varmare och skönare.

Pulkaåkning

Jag puffar redan nu för att det blir pulkaåkning nästa helg, rättare sagt på lördag kl 12.00 i Alljungen (gamla sidan).
Ta med något gott att mumsa på, något att åka på (här finns det oändligt många olika farkoster att välja)
och kanske en och annan kompis, barn, mamma mfl.



Detta förutsätter förstås att snön ligger kvar men jag har hört att det ska bli
svinkallt veckan som kommer så det bådar ju gott.

Alla hjärtans dag

I går när jag är på rundan hänger det en påse på en av dörrarna. På påsen står det: Till vår lilla postduva.
I påsen låg det 2 geléhjärtan och en ask noblesse. Visst var det gulligt1!??

Väl inne på jobbet var det en medarbetare som bjöd (ALLA) på chokladhjärtan. Guligt, gulligt.

Idag är det ju alla hjärtans dag så jag önskar alla en trevlig dag och ger er en STOR kram!!!

En träning man inte glömmer

I torsdags skulle jag och Anna springa lite eftersom det var så mycket snö ute tänkte vi att vi skulle springa i tomathuset medan herrarna tränade.

När Anna kommer till träningen:
Patrik säger: - Hej Anna, ditt gamla luder.
Anna säger: - JAG ÄR INTE GAMMAL!!!!
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha

Anna till Ola när han kommer:
-Hej Ola, god och glad som en kexchoklad.
För de som inte vet vem Ola är så är han inte alltid god och glad som en kexchoklad.
ahahahahahhahahahahahahahahah


Att man åkte till Tomathuset är väl något man ångrar idag. Vi blev tvingade att vara med herrarna, om vi inte skulle vara med kunde vi lika gärna gå ut och springa för där inne fick vi inte vara. (Undra vem som sa det!!?? Herrarnas tränare: Patrik!!). Det blev staffeter. Mina lagkamrater ångrade sig nog när de fick mig. Jag var nämligen helt klart deras svagaste länk!!! Jag kände mig som en klump där jag sprang. Fy fy fy

Under en av staffeterna skulle man ha en på ryggen. Grabbarna börjar diskutera vem av dem som är lättast. De faller dem aldrig in att JAG kanske är lättast!!! Menar de då att jag ser tjock ut eller!!?? ELLER!!??
Det roliga var ju att jagvar lättast!!! Fy på dom!

Hur blev det så här?

I går var det vår, idag är det.......VINTER!!

Det hade snöat hela natten så det var till att köra lite försiktigt in till jobbet tillsammans med alla andra sniglar. Redan där känner man vilken höjdardag det kommer bli. Det hade dessutom inte slutat snöa och har fortfarande inte gjort det så här 18.123. Så hur såg då min dag ut på jobet??
* Nedstänkt av en bil? - check
* Posten blöt? - check
* Reklamen blöt? - check
* Blöt om fötterna? - check
* Kallt om händerna? - check
* Många irriterande personer som skulle prata? -check
* Blöt i hela rumpan eftersom regnkläderna inte håller tätt? - check
 
Redan på dagis konstaterade jag att det inte är så roligt att vara ute. Jag ville hellre sitta inne och pyssla, rita och spela spel. Hur kan det då komma sig att jag nu är brevbärare!!?? Det är en gåta.

* Bjuden på godis av en arbetskamrat när man kom tillbaka? - check =)

* Älskling med världens hemskaste tandvärk när man kommer hem? -check


Polisens trygghetsundersökning

Jag har fått polisens trygghetsundersökning som man ska fylla i och skicka in.
För de som vet vart jag bor är det ganska komiska frågor. De frågar bla om det är problem med skadegörelse, narkotikapåverkade personer utomhus, bostäder som är tillhåll för alkoholister, ungdomsgäng som bråkar och stör ordningen mm mm.

Så kan det vara. :-)

Lördagstips

Jag har ett litet tips för kvällen (iof lite sent men till nästa lördag kanske ni hinner köpa).


Herrljunga +46 Cassis Lime

Fyra bugg och en coca cola

Idag när jag var ute och motionerade, det gick rätt trögt, spelar ipoden "fyra bugg och en coca cola" då kan man ju inte annat än skratta. Man kan säga att det finns den mesta musiken i ipoden. :-)

Annars är det en lugn lördag. Det blir ingen alfapetturnering ikväll pga av sjukdom. Vi får skjuta på det. Så idag har jag istället tänkt måla lite tak och kanske sätta upp lite tavlor. Patrik är på match lååångt bort i västra Blekinge.

Trevlig helg!

IKEA

I går blev det en tur till IKEA. Jag fyllde bilen med tjejor och for till Kalmar. Regeln var att man inte fick köpa något stort! Vi klarade detta allihopa så ingen behövde sitta med någon stor blomma i knät. Ena halvan av bilen var lite småsjuka. De såg lite slitna ut på hemvägen. Vi gissade att det inte skulle bli bättre av att gå på IKEA och mycket riktigt i morse halv 7 fick jag ett sms. Det var som ett rop på hjälp. Gräsänkan var sjuk! Så jag tog en sväng förbi apoteket, på listan stod alvedon och nässpray. I förkylningskittet ingick också lite glass, det måste man ha när man är sjuk!!! Detta innebär att morgondagens alfapet-turneringen är i fara.

Annars är det fredag idag!!! Sååå skönt med hela långa helgen framför sig.

Hopp??

I morse när jag åkte till jobbet var det ljust ute (och då började jag inte ens jobba kl 11 utan 8)!!!!
När jag sedan styrde bilen hemmåt var det också ljust!!
Finns det hopp om detta!!??



Chock

Ja då var man hemma igen. Skönt, skönt!

Den här gången var allt annorlunda än vad det brukar vara när jag varit borta ett par dagar. Denna gång hade älsklingen hållit efter lite. Vardagsrumsbordet var rensat, det var dammsuget, försök till diskning OCH han hade börjat måla taket i trappen!!! Jag var helt chockad!! :-)

Jag glömde....... Han hade även skruvat upp ett element på väggen!!!!!



Söndag

I dag var vi till mormor och hälsade på. Hon var på riktigt bra humör och vi skrattade en massa. Efter fikan spelade vi poker. Vi spelade till 100. Kändes som att det aldrig skulle ta slut. Nånstans mitt i fick jag fyrtal!!! Efter ytterligare ett tag när jag var uppe i 87 poäng fick jag strait flush!!!! Hur ofta händer det!!??
Så man kan säga att jag sopade banan med motståndarna. :-)
Enligt mormors regler får tydligen den som får en strait flush 10 kr av alla andra spelare så
där kammade man hem några kronor.


Tjejmiddag

I går gick då tjejmiddagen av stapeln. Vi träffades på en restaurang nere i stan och åt lite lunch. Vi delade in tjejerna i lag och de fick sina uppdrag. Varje lag skulle göra en av maträtterna till kvällen. Förrätten och efterrätten fick kosta max 200kr var medan varmrätten fick kosta 500kr. Under tiden lagen inhandlade maten så hade de uppdrag att ta kort på olika saker för att få poäng. Detta var ex laget tillsamans med en polis i uniform, Västerås längsta gata, Västerås högsta byggnad, en snygging mm mm. Här har vi några av korten:


          
                      Utsikten över Västerås              Hedda visar upp "Aseaströmmen"

                         
Madde och Pill med en poils i uniform                             Domkyrkan

Vi träffades sedan hemma hos Fridas mamma för att laga mat. Var och en fick namnge sin rätt så en meny upprättades. Vi åt massa, massa gott. Det började med "Fetaostsallad de la gött gött", för att sedan efterföljas av "Cavipcici med tillbehör" och till efterrätt blev det "Gino". Under matlagningen blev det frågesport om Västerås. De som sedan tog hem hela dagen var Erika och Hedda som inte ens är från Västerås!!! Men jag tror att de tog in poäng på maten. Sedan blev det en lugn kväll med massa tjejsnack!! :-)

        
Alla tjejerna                       Matlagning                     Matlagning
      
Hedda           Alva-jobbigt att vara på tjejmiddag        Madde och Frida

      
Pill lagar mat             Pil visar upp reg.skylt         Diplom till vinnarna

RSS 2.0