Internet, äntligen

Äntligen så fick vi INTERNET! Jag har känt mig helt utestängd från omvärlden. Men nu är man inne i "snacket" igen. Härligt!

Nu har pappa och Madde kommit. Vi ska åka till Skåne på lördag och fira pappas 50-årsdag. Ska vara borta hela nästa vecka, ska på golfsemester fast jag inte har gröntkort, men man får vara trevligt sällskap istället för att klå de andra med sitt bländande spel.

Har börjat riva här hemma lite också. Började med rummet som ska bli en garderob, där gör det inte så mycket om man inte är så vass på att spackla, måla och allt annat man ska få in snitsen på.

Kram på er alla

Flyttat

Ja då har vi flyttat. Flyttade förra helgen.Så sen dess har vi inget internet så vi är helt isolerade från omvärlden.

Man kan säga att vi bor ute i ingenstans. Skulle göra adressändring men man får inte ha postlåda längre så det vart lite besvärligt. Var tvungen att ringa till kommunen och ändra adress. Tror ni inte att denna enda människa som har behörighet att göra detta har SEMESTER! Hur fabian kan man ha det så, men det var som sagt kommunen!!
Som tur var fick jag prata med en trevlig kille (hette för övrigt Patrik Johansson, så det måste ju vara därför han var trevlig) på lantmäteriet. Han kom fram till att vi bodde så öde att jag fick bestämma adressen själv. Så det blev Buskaboda 688.

Får se hur lång tid det tar innan vi får internet. Ha det så bra tills dess. Ikväll är dte inflyttningsfest här!! Kräftskiva ska det bli.

Nya Bilder

Här kommer lite fler bilder.

                                                
Finingången                                     Redskapsboden                            Gäststugan


                                                
Brunnen                                            Del av trädgården                          Patrik klipper gräset

Bilder

Här kommer några bilder som vi tagit i dag.
Vi kommer förmodligen att flytta in nästa helg (11 augusti).
Det är såå himla mysigt MEN jag har upptäkt att det är massor med MYGG!!!


Husnyckeln

Huset

Huset


Köket

Vardagsrum


Här ska vi skapa våra minnen

Så var man med hus då.....
Jag är helt pirrig. Känns fortfarande helt overkligt. Patrik är ju lite mer dämpad, lite mer matcho. Men det är ju hans stil liksom. Ni som känner han vet ju...... :-)

Vi var hos mäklaren idag och fick träffa den lilla gumman som säljer sitt älskade hem. Det är hennes barndomshem som hon nu säljer. Hon fällde en eller två tårar när vi satt i ett tyst rum hos mäklaren. Jag kände mig så himla taskig, elak, som tar hennes hus ifrån henne. Men hennes älskade hem får iaf två människor som förhoppningsvis ska tycka om hennes hem lika mycket som hon gör. Det är ju vårat hem nu, det är här vi ska skapa våra minnen.

Inflyttningsdagen sattes till den 1 september men vi kom överrens om att vi ska flytta in tidigare, förhoppningsvis redan till nästa helg. På söndag ska vi träffas i huset och gå igenom det som behövs ses över. Jag har ju bara varit där en gång innan så det blir spännande. Nu vet man ju att det är vårat så nu kan man drömma hur mycket som helst utan att bli slagen på fingrarna.

Vi fick det!

Idag ringde mäklaren och sa att köparen antog vårat bud och att de ville få detta överstökat snarast. Så i morgon kl 14 ska vi träffas och skriva på övergången. Tjoho!!!
I morgon blir vi husägare!! Det känns ju jättemärkligt. Detta kan man säga genererar MASSOR med vuxenpoäng.

Mäklaren sa att vi kunde få tillgång till huset 1/9 men vi hoppas att vi kan få det ännu tidigare. Vi vill ju flytta NU! När man vet att man ska flytta blir det ju bara drygt att bo kvar i sin gamla skit.

Jag kan inte tro att det är sant.

RSS 2.0