Sista dagen på året

GOTT NYTT ÅR!!


Lagidrott

Jag har precis kollat på "Trion-dvd:n" och nu är det "Offside" på tv:n. Lagidrott är underbart oavsett vilken nivå man spelar på. Tänk vad lagsammanhållning (och föreningskänsla) är mycket värt!

Vatten!!

Juldagen 10.42 VATTNET ÄR TILLBAKA!!!

Efter ca en och en halv vecka i torka har nu vattnet återvänt! Detta beror på plus grader och mycket jobb av mannen. Nu kan äntligen hemmet bli fint igen. Tänk att det kan vara så härligt att städa och diska...

God fortsätting på er alla!

Dagen före dopparedagen

Dagen före dopparedagen.

Nu är det sista dagen innan ledigheten. Enligt ryktet på jobbet kommer det bli en smått (apjobbig dag alltså) hektisk dag på jobbet. Men sen när man väl får gå hem då är det stormyset som gäller.

Jag längtar!

Snart, snart

Måndag och dagen, för dagen, före dagen, före dopparedagen (hm...blev dte rätt nu) det är i alla fall inte långt kvar nu till en härlig ledighet med massa mys och gos.
Men dagarna fram tills dess kan bli smått hektiska men det är ju så det är om man är tomten för det är många paket som skickas nu. Själv fick vi två stora paket häromdagen på posten. =)

Julrim

Idag har Spelarfruarna rimstuga. Det öppnar kl 18.00.

Välkomna!!

Besiktning

Idag var det dags för besiktning av den nya bilen. Köparen (dvs Patrik) hade inte riktigt kollat upp det där med besiktningen och jag trodde att jag nog skulle bli en smula arg över hans köp. Men vet ni han verkar ha koll på grejerna för bilen gick igenom...utan anmärkning!

Ibland så.... =)

Julkort

Nu är pappret inköpt, pennan är på plats och postens julfrimärken har anlänt. Det är bara att sätta igång nu, årets tillverkning av julkort vill säga. Mina julkort kommer postas lite för sent men jag har lite kontakter jag får utnyttja.

Som tur är har den "vanliga" svensken redan börjat skicka julkort, på kontoret är julsorterarna på plats och stämpelmaskinen smattrar för glatta livet. Mysigt!!

Liseberg

I fredags åkte vi till Göteborg på en liten minisemester. Vi började med att gå på 80-års kalas, Patriks moster fyllde år. Hon är så himla härlig.
Sen fortsatte vi till Wartagården där Pärlan höll till med sina fotbollskollegor.

I lördags besökte vi en outlet innan vi åkte och hälsade på Patriks bror och hans familj. På kvällen bar det av till Lisebergs julmarknad. Massa ljus, enligt vår guide Pärlan, var det 5 miljoner ljus bara i tornet. Mysigt!

Söndagen innebar tid i bilen och sen möte innan läggdags. Tiden går rätt fort!

Nobeldagen

Just precis idag är det faktiskt nobeldagen... japp och vet ni vem som har namnsdag då? Japp, mycket riktigt Malin.

Superfjantigt att komma ihåg sådanna saker och tycka att de är rätt viktiga när man snart är 30 men så är det. =)
Har fått trevliga telefonsamtal idag, till och med en present fick jag. En sådan där present som ligger i brevlådan när man kommer hem. Jag tycker sådant är trevligt. =)

Kramis

Knapp

Idag åkte knappen ur byxorna när jag satte mig ner. Är detta ett bra tecken?? NOT! Någon kanske vill säga mig att jag inte behöver en bil utan att det är en cykel jag skulle behöva....

Bil

I helgen har jag fått en bil!! Patrik (spenderaren) hittade en bil på blocket och så var det med det! =)

En röd volvo kombi. Fråga mig inte vilka siffror (modellen alltså) det står på den! Stor är den iaf, ingen sådan där fickparkeringsbil direkt.

 

Annars så gick julmarknaden bra så nu slipper man tänka på kolor hela tiden. =)


Julmarknad

Idag är det julmarknad. Jag började dagen med (jul)skinkmacka för att komma in i rätt stämning. Mannen hade shoppat lite. Det är alltså idag och i morgon som det ska säljas bla kolor för brinnande livet. Vi fick värsta lyxplatsen! Istället för att stå kallt, dragit utan el fick vi komma in i värmen med alla tänkbara faciliteter.

Morgonsång

En arbetskamrat till mig berättade att hon varje morgon slår på sin favoritlåt som ger henne extra energi. Sen känner hon sig laddad när hon går hemifrån.

Vilken bra idé!

RSS 2.0