Vårstädning

Idag har jag haft ett vårtecken eller det har känts som ett vårtecken. Jag har klippt mig!! Sååå skönt, bort med allt det varma, tunga och långa. Så nu har jag för första gången någonsin en lugg som är lika lång som resten av håret.

Nu ska bara trädgården vårstädas sen är jag nog nöjd för ett lite tag. Det känns verkligen stor skillnad på humöret sen ljuset har kommit tillbaka. Helt klart på första plats över veckans "Bra saker".

I morgon börjar stegtävlingen!!!

fortsättning....

Det slutade med att den ansvarige för "anläggningen" ringde till Patrik och
sa att han fick komma och städa för att det var så dåligt gjort.
Då kan man inte vara så nöjd!

Dessa slöfockar!

Jag var och hämtade Patrik på Mörtan idag, där de har haft sitt träningsläger och det är ju konstigt att det ALLTID finns folk som inte gör ett skit!! Jag blir så irriterad. Alla vill ju bara åka hem men då finns det vissa "element" som bara sitter ner och pratar en massa skit och inte hjälper sina kompisar med städningen. Hur svårt kan det vara!!!???
Om alla hjälper till så går ju allt mycket fortare men nej. Vissa av dessa (för det mesta) ungdomar vet nog inte ens hur man gör är man skurar ett golv, de har aldrig behövt göra det.

Hur ska det gå för dessa små gossar i framtiden?? Det är frågan det.

Rom redan kl 6 på morgonen

Tio över sex i morse skruvade jag korken av en flaska rom, det är inte varje dag man gör det. :-)

Jag var tvungen att förbereda kvällens efterrätt så tidigt för resten av dagen har tillbringats på Spjutsbygds IP. Herrarna har som ni hört träningsläger och då behövs ju kökspersonal så klart! Vi serverade rukost och lunch idag. Ikväll får de reda sig själva.

Cupcakes

Jag är helt såld på cupcakes just nu. De ser ju såååå goda ut!! Nu måste jag bara hitta några offer som jag kan testa detta på.

Hur gott låter inte:
- Nutella & Geishacupcakes
- Marianne cupcakes
eller varför inte
- Cupcakes med romerska bågar



Tjejmiddag

Fotbollsfruarna tänkte passa på att ha lite tjejmiddag när männen är borta på träningsläger. Vi är fem stycken som ska träffas här hemma och laga mat tillsammans. Det blir förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag vet bara vad jag ska laga (efterrätt) så det ska bli spännande att se vad de andra bjuder på. Det enda jag vet är vad de andra döpt sina rätter till eftersom jag har upprättat en liten meny till morgondagen:




Jag känner mig iaf mycket bättre dag, inte alls lika trött i kroppen. Men jag har bestämt att jag ska vara nykter i morgon iaf, får se hur det går. Man blir ju lite sugen när de andra smuttar lite. Jag ska nämligen köra oss till Mörtan sen där herrarna är på träningsläger. Vi ska dit och se Portugal - Sverige på storbild. Heja Sverige!!!



Jaha, där fick man

Jaha där fick man för att man stack ut hakan och tyckte att man var duktig, det stavas s j u k d o m. Jag kommer nu missa 2 träningspass denna vecka!!! Grrrrr
Började känna lite i halsen i onsdags kväll. I torsdags när jag vaknade kände jag mig sjuk men tänkte att det nog bara var trötthet så jag åkte till jobbet. Men den där sjukdomskänslan ville inte ge sig så jag gick hem igen. Kan inte riktigt säga vad det är känner mig svag, har ont i huvudet till och från, ont i halsen och trött!!

Så gårdagen bestod i film-tittande. Det blev "Rallybrudar", "Yes man" och "Australia".
Den jag trodde minst på var bäst = Australia.

Idag fredag blir det också att vara hemma så får vi hoppas på att det blir bättre.

Iskallt

Idag har det varit en riktigt tråkig dag!! Vaknade till att det hade snöat lite under natten. När man kommer ut inser man att temperaturen sjunkit med ca 10 grader sedan igår. Usch

Det var långtråkigt på jobbet och svinkallt!!!! I stan har det blåst som bara den så kylan har liksom isat ända in i benet, ja ni kanske förstår nu vilken hemsk dag det varit!!

Jag vill ha sommar!!!

Nåt som är glädjande är att träningen går riktigt bra. Jag har inte missat ett enda pass sedan jag började. Jag är en sådan som måste hålla ut så länge som möjligt för när jag väl missat ett träning så kan det bli fler än en av bara farten. Nästa vecka börjar den riktiga träningen. Så fram tills nu har jag tränat för att kunna börja träna...........förståt?? :-)

SM-guld, SM-guld, SM-guld!!!





VSK lyckades knipa sm-guldet efter en spännande match.

Nya modet

Jag träffade en kvinna i trapphuset. Hon var iklädd tröja (och trosor, förmodar jag!).
Då börjar man ju undra om hon glömt kjolen ELLER om hon är så hipp att hon tagit efter ungdomarnas mode......
För att vara 80 var spirorna helt okej!!

Kamera upphittad

På vårt bröllop i augusti tappades en kamera bort. Ägaren var här och letade och letade och letade men den gick inte att hitta. Jag blev lite orolig att det var någon som hade stulit den men i lördags fick vi svaret!! Kameran låg i trädgården under en buske. Den var lerig och fylld med vatten men minneskortet var tydligen intakt och det gick att få ut bilderna. Vad som är ännu mer hätigt att kameran efter lite torkning fungerar prickfritt!!!!

Grattis

Idag får vi gratta min älskling Patrik på sin 35-års dag!!



Grattis mamma!!

Vi grattar min mamma som fyllde år igår (har ju vajsing med datorn så det får bli idag istället)!
Vi (jag, Patrik och syrran) hade köpt snygga träningskläder och en stegräknare till henne. Jag var lite orolig att hon kanske skulle bli sur eller nåt över presenten men hon ringde i går kväll och grät för att hon blev så glad. Nu lipar ju min mamma i stort sett jämt men iaf. Hon hade nämligen dagen innan konstaterat att hon inte hade några träningskläder alls. Så tänk va snygg hon ska vara nästa gång hon går och tränar!!!

I presenten ingick också en liten utmaning, en stegtävling. Vi skickade vykort till hennes kompisar och hoppas nu på att de vill vara med. Den 1 april drar stegtävlingen igång (slutar 30 juni - lagom till badsäsongen!!!). Det enda du behöver är en stegräknare. Alla som läser denna blogg får vara med. Anmäl dig till mig bara.
Sen skickar du in dina stegresultat varje fredag till [email protected] så publicerar jag resultaten på söndagar så kan man följa tävlingen (om nu datorn vill fungera så som jag vill att den ska fungera). Vi ser också hur många varv runt jorden vi tillsammans kommer under 3 månaders tid.

Datakrångel

Vi har lite datakrångel hemma så det blir nog sisådär med uppdateringen så ni inte blir sura (Hedda!!!) :-)

Min stora kärlek

Jag har tittat på filmen min stora kärlek nu ikväll och jag tycker den är så söt!!
Det är ju precis sådär man känner sig!!



Alfapet

I går blev då alfapet-turneringen av. Vi skulle från början "fira" Saras sambofria vecka med en tjejkväll men hon blev ju supersjuk så vi fick skjuta upp det till i går. Vi hade laddat upp med våfflor, cheesecake, muffins och bullar. Sen intog 11 tjejer lägenheten. Vi delades in i 3 grupper där vinnaren gick till final. Det vi inte hade räknat med var att det tog sådan tid att spela 3 omgångar av alfapet så vi fick skippa finalen. Men roligt var det iaf. Vissa är ju riktiga tävlingsmänniskor. :-)

På slutet när alla är trötta och bara vill åka hem säger Carin:
- Anna försöker skriva pitt med ett t!
Då hör man från andra sidan rummet Johanna säga:
- JAG HAR LETAT EFTER KUK HELA KVÄLLEN!!!

Så kan det vara att spela alfapet en fredagkväll.

Byta liv

Häromdagen pratade vi på jobbet om vem man skulle vilja byta liv med. Grabbarna kom ju snabbt på någon cool kille med mycket pengar och snygga brudar. Så var det då min tur. Jag kom inte på en enda som jag skulle vilja byta med. Det är ett bra tecken va!!?? :-)

Vem skulle du vilja byta liv med?

På vilken sida??

När jag lärde mig trafikvett någon gång på lågstadiet så fick vi lära oss att:
- Man åker bil på höger sida.
- Man cyklar på höger sida.
- Man går mot trafiken. (detta för att man skulle se bilarna och cyklarna)

Var det bara jag som lärt mig detta??!! Man får ju hoppas att de allra flesta iaf har lärt sig att man åker bil på höger sida.
Men det verkar vara så att hälften av befolkingen INTE har lärt sig på vilken sida man går. Värst är nog hundägare.
Jag stör mig så ofantligt mycket på detta eftersom jag alltid får väja när jag möter gångtrafikanter.

Har jag fel??? Får man gå precis vart man vill???

Han gav upp

Äntligen fick Patrik ge upp mot SMÄRTAN!!

Han har haft tandvärk till och från ett tag nu och idag insåg han att han var tvungen att gå dit, till tandläkaren alltså. Den annars så tuffa Patrik......kan det vara så att han är rädd för tandläkaren!!??
Jag tror aldrig han kommer erkänna det i så fall.

Patrik sa att han inte hade borstat tänderna på länge för att han haft så ont. När ska man förstå??!!

Nu är det gjort iaf, eller första delen är avklarad. Han ska tillbaka och rotfylla om ett tag.

Sovmorgon

I går hade jag sovmorgon och skulle jobba 11-19 men klockan 07.00 ringde chefen och undrade om jag inte kunde börja klockan 8. Det var väl helt okej tyckte jag men bredvid mig var det någon som kraxade att "det kostar". Chefen skrattade som bara den. :-)
En annan sak som var rätt rolig var att chefen blev förvånad att jag sov. Konstigt att sova kl 7 när man börjar 11!!??

Jag fick jobba till halv 7 när Annas bil kom och hämtade mig. Vi åkte till Rödeby och sprang därirån (till Strömsberg) utrustade med pannlampa och reflexvästar. Efter ungefär halva sträckan när det är beckmökt MÅSTE Anna kissa. Så det är bara att stanna alla klockor som tickar och låta henne dra ner byxorna. Men vet ni vad att det är rätt svårt att få på sig ett par svettiga byxor. Men efter lite krångel kommer vi iallafall iväg igen.

Facebook

Jaha då är man med i Facebook nu då. Folk har tjatat och tjatat men jag hade tänkt att jag skulle hålla mig stark och hålla mig utanför. Men nu har Patrik "facebookat" hela helgen så då blir man ju lite nyfiken på vad som är så roligt.

Annars har helgen varit lugn. Vi var på Hasslö i går och tittade på träningsmatch. Superfint väder på förmiddagen men sen gick solen i moln och det började blåsa lätt. Detta ledde till att det blev svinkallt!! Så när domaren äntligen blåste var vi alla nöjda, speciellt med att pojkarna hade slagit Hasslö (en blivande konkurrent i serien) med 4-0. Man kan säga att Trion klassade. De var superbra!!

RSS 2.0