Försökskanin...

... det är lite så det känns. I går var jag och tog svininfluensavaccinet. Hade inte tänkt vaccinera mig men sen fick jag höra att jag var en av dem som var i riskzonen. Carin på mitt jobb skulle också vaccinera sig så vi åkte dit enade. Det gick bra. I går kände jag ingenting.

I natt däremot började armen ömma som bara den! Det blir ju inte bättre av att man har en katt som tycker om att använda min arm som språngbräda när jag sover. Vaknade flera gånger och slog efter honom men smidig som han är hann jag aldrig på honom.

Jag hade väl tur kan jag tänka mig för Carin mår idag inte alls bra.

Idag blir det jobb och sen hederligt fredagsmys med film och godis. Jag hoppas armontet har gått över tills dess så jag kan ligga på min vänstra sida för annars ser jag inte tv:n.....


TP-mästare

I lördags blev det TP-kväll här hemma i Buskaboda. Vi var 6 stycken så vi delade in oss i 3 lag med 2 i varje. Det blev ett killag (som var helt säkra på att dem skulle vinna) sen blev vi två tjejlag. Jag var med Anne-Lie och vilket par sen då!!! Vi krossade de andra. Killarna försökte självklart få det till att vi fuskade eftersom vi oftast tog tårtbitarna efter att vi slagit ettor eller tvåor på tärningen (men vi påstår att vi planerade våra framsteg).

Jag sa till Anne-Lie vad hon skulle slå på tärningen och så gjorde hon det!!! Det var helt otroligt, jag tror hon slog vad jag sa över hälften av gångerna.

Så här ser ett vinnande lag ut iaf!


MAXI

Vi, jag och världens underbaraste som kanske inte är världens bästa på att ta tag i städningen , var på MAXI idag och handlade lite. När man kommer innanför dörrarna breder ett julhav ut sig till vänster om oss. Jag tänker efter och kommer på att javisst ja det är OKTOBER!!! Jag gillar jul och pyssel men är det inte lite väl tidigt??!!
Jag har ju inte ens börjat fundera över julkorten än (och då brukar jag ändå vara ute i riktigt god tid).

Lördagskvällen består av mys med vänner och spelkväll. Trevligt!

Nu jäklar

Ja nu jäklar får det vara slut på de här slöfasonerna!!

Den 1 november ska jag börja träna så smått. Jag följer mitt klassiska schema på marathon.se. Det är så bra för då behöver man inte tänka utan bara göra det som står, man börjar lugnt och trappar upp efter hand. Jag ska ju vara med i Göteborgsvarvet så det är lika bra att börja nu så man orkar hela varvet.

Sen kväll

Nu sitter jag här och laddar inför den sena kvällen. Jag ska nämligen hjälpa föreningen att lägga golv. Vi har fått ett "jobb" i Telenor Arena där det ska vara näringslivsdagen i morgon (kanske?). Jag ska vara på plats 22.00 vilket i vanliga fall med 90% säkerhet betyder sussning under täcket i sängen. Man får hoppas att ögonen inte hänger alltför långt ner och att det är lite trevliga människor på plats.

Men i morgon har jag sovmorgon så.... =)

Snickrar

Lördagar är ju alltid härligt.  Började dagen med att dra sig lite i sängen. Mannen kom sedan med idén om att fixa lite hemma. Detta innebar en sväng till byggmarknaden "männens pandurohobby" där diverse material inhandlades. Sedan hem för att först äta god frukost och sedan ut i garaget för att såga, limma och spika. Vi håller på med hyllor till vardagsrummet. Man kan säga att min uppgift är att vara passupp och hållare samt sällskap, det gick faktiskt helt okej idag inga större utbrott från arbetsledaren.

Nu blir det fotboll på tv:n och kyckling till middag.


Kallt

Kallt, kallt, kallt. Så kan jag sammanfatta veckan som gått. Jag fryser hela tiden så de senaste två dagarna har faktiskt långkallingarna åkt på. Jag tror nästan jag ska springa ifatt vinden, fånga den och gömma undan den någonstans så man kan få slippa den.

Trött, trött, trött. Något annat som varit påtagligt denna veckan är tröttheten. Jag vill bara ligga hemma i sängen med massa godis, bra böcker och bra program på tv:n.

Så känner jag mig just nu. Någon mer?

Skada

Av någon konstig anledning ville inte detta inlägg komma med i fredags när jag skrev det men bättre sent än aldrig!! =)

Patriks första snickarskada är ett faktum.



I går kväll fick jag "slänga" ihop en kladdkaka som Patrik skulle ha med sig till snickarutbildningens fredagsmys. Det kunde jag kosta på mig eftersom maten stått på bordet när jag kommit hem från jobbet hela veckan. Jag har ju jobbat kväll så Patrik har varit hemma först. Jag funderar nästan på att jobba kväll alla dagar. =)

Sov morgon

Denna vecka har jag sovmorgon. Jag börjar jobba halv elva om dagarna. Rätt skönt kan jag tycka nu. Denna veckan har jag fått lega kvar i sängen när Patrik åker. Jag somnar inte om men det är skönt att få ligga kvar i den varma sängen istället för att hoppa rakt ut i höstrusket.

Jag har läst lite, bloggat lite och så har jag spraymålat gamla ramar. Oj vad roligt det är!! Och snyggt tror jag det blir också.

Annars händer inte mycket i det Federleyska hemmet.

Grattis till oss

I år, nu i höst, firar jag och Frida 15 år som vänner. Det är helt sjukt vad tiden går fort, 15 år låter ju som en hel evighet! De flesta vänner kommer och går men vissa består. =)

Grattis till mig och Frida!
Kram på dig vännen

Kanelbullens dag

För den som har missat det så är det hög tid att du får reda på att det just idag den 4 oktober är kanelbullens dag! =)

Spelarfruarna hade idag möte och givetvis uppmärksammade vi denna dag med kanelbullar till fikat. Fantasin och kreativiteten flödar när vi tre ses och diskuterar bloggen och dess framtid. Det finns ju tusen möjligheter till att bli bättre, saker att skriva om, idéer på hur vi ska få fler besökare och mycket, mycket mer.

Så nu känner man sig på gott humör.

Lugn och stilla helg. I fredags kom svärfar på besök (stannade till söndag), i går fixade vi lite hemma och besökte svärmor och hennes man som fyllde år. Söndagen har gått i Spelarfruarnas tecken.

Oktober

Oktober. Smaka på det, O K T O B E R. Fy fasiken så himla tråkigt!

Jag hörde en på radion i går som informerade att nu var det visst bara 6 månader (!) kvar tills man kunde vara ute igen. Utan att frysa eller behöva vara mörkrädd alltså. Fy bubblan.

Detta är inte min årstid! Och vintern är det deifintivt inte så ja....nu går jag i ide!

RSS 2.0