Ostsmörgås

Jag äter frukost på jobbet. I morse blev det tre stycken "lingon grova" med 2 skivor herrgårds ost på varje macka. Mycket intressant men det blir det, lite längre fram.....

Jag la mina mackor i kylen tillsammans med alla andras förtäringar för dagen (och dessutom förtäring som skulle varit uppäten för 3 veckor sedan. Vissa verkar ha lite svårt att slänga det som de inte äter upp).
Vid halv nio snåret glider man in i lunchrummet. Jag är första av alla, lugnt och skönt.
Öppnar kylen och där ligger tre stycken identiska smörgåspaket!

Efter att ha vridit och vänt på smörgåspaketen bestämmer jag mig för ett som ser ut som mitt. Sätter mig ner och ska precis ta en tugga när jag reflekterar att "den där osten ser konstig ut". Hjärnan kopplar.......jag har tagit fel. Där kom man undan med blotta förskräkelsen. Tänk om jag ätit upp någon annans frukost, då hade det tagit hus i helvete. Det har nämligen hänt att en stackars praoelev tagit fel och det blev ett jävla liv.

PÅSK

Påsken har bestått av snö, strömavbrott, snö, målning och åter snö.

Så här ser tomten ut i dag:

        
Vägen till paradiset       Framme i paradiset

        
Besök...                            Kisse på vift

Tisdag

I dag hade jag med mig en kille på rundan. Han läser till hälsoinspiatör och skulle se hur vi jobbar. Kan väl tillägga att det var en "Rafael Edholm"-look-a-like!

Nu ikväll har jag varit på mitt första tapperware-party. Så jag lägger ytterligare poäng i skålen med vuxenpoäng!!

Bandyfinal

Lite bilder från bandyfinalen

                    
Publik                                    Spelare                             Vi

Lite senare på kvällen lyckades Patrik sitta sönder mammas och Mickes fåtölj


Uppsala

I morse var jag på anställningsintervjun. Det gick rätt bra. Alla frågor jag trodde de skulle fråga gjorde dem. Det kom inga överraskningsfrågor heller. Kändes helt okej alltså. Det var tre stycken som intervjuade i ett litet, litet kontor. Sedan fick jag följa med en av dem upp på laboratoriet. Väldigt fräscha lokaler!!!

Jag tror dock inte att jag kommer att ta jobbet (om jag mot förmodan) skulle få det. De skulle intervjua fem stycken till. Jag ville trycka ihop arbetsveckan på fyra dagar men det gick inte att få till. Det är lite jobbigt att pendla om man kommer hem fredag kväll och ska åka igen på måndag morgon. Det var kul att få komma på intervju iallafall. Det har ju inte hänt innan. Så jag åker tillbaka till posten och ser glad ut.

Det är riktigt skönt att få komma iväg på lite semester ändå. I dag har vi bara tagit det lugnt och myst. Har tillochmed sovit lite middag. Vi har laddat för morgondagen då det är bandyfinal. Kan tro att det kommer bli en rätt lång och krävande dag!! :-)
Tyvärr kan jag inte vara med på matchen i morgon mot Fjärdsjömåla men men kom igen tjejer!!!

Önskelista

  • Presentkort på IKEA, Åhléns, H&M, Cervera
  • Grön skål Eva Solo  

  • Dammsugare. Ska vara en riktigt bra, ska vara en hejare på att suga katthår!

  • Taklampa. Stor skärm, "slät", vit eller svart.

    

  • Väska från H&M.

  



Önskelistan kan komma att kompleteras allteftersom. :-)

Och kom ihåg 11 APRIL!!!


Solsken

I går tränade vi i strålande solsken. Om man ser till vädret så är det seriepremiär nästa helg men allt är ju lite uppochnedvänt så första matchen är inte förrens den 18 april.
Efter att vi tränat åkte jag och Lill-Malin moppe till Rosenholm för att se när herrarna spelade DM. Även fast man tyckte det var så varmt så hann vi ändå frysa av oss fötterna innan killarna var klara vid 21 på kvällen. Tyvärr gick de inte vidare men man får väl säga att det gick bättre än förväntat.

Anställningsintervju

En redan bra dag blev ännu bättre när en person från Akademiska sjukhuset i Uppsala ringde och ville att jag skulle komma upp på intervju. Ska bli spännande, har ju fortfarande inte fått komma på någon intervju sedan jag började söka jobb.

Jag ska dit på fredag. Patrik ska också med. Så det blir en liten utflykt, roligt. Blir kvar hos mamma hela helgen. På söndag kanske det även blir bandyfinal.

Lyxdag

I dag har jag haft en riktig lyx-ego-dag!!
Dagen började med att jag fick ligga kvar i sängen när Patrik gick. Somnade inte om men det är skönt att bara få ligga kvar!

Efter det så tittade jag lite på morgon-tv, åt frukost och gjorde iordning mig. Efter det bar det av till stan. Där var jag hos frisören. Sååå skönt att få klippa bort allt hår! Sen har jag shoppat en massa, mest till andra människor men lite till mig själv också. :-)

Åkte hem och slog in paket! Så roligt att pyssla.

Skön dag!!!

Semester

Jag fick semester men jag skulle ha mobilen på utifall de behövde folk.
Jag har dåligt med batteri i mobilen så vi får hoppas att det räcker till i morgon....

Träningsmatchen

Jag har glömt att berätta att vi förlorade i södags!! Grrrr
Ingen bra start på säsongen. Det positiva var iallafall att det kändes som att man hade fått lite kondition under vintern, tyvärr så har all fotbollskänsla försvunnit. Känns lite sisådär!

Till råga på förlusten så smög sig en ond benhinna på mig i går (måndag) vid lunch. På kvällen tränade jag under smärta. Men det var en så rolig träning att jag var tvungen att fortsätta träningen ut.
Idag på jobbet så fick jag så ont att jag bara ville skrika så just nu tar jag det lilla lugna. I morgon har jag avsagt mig både tur arbete och träning på kvällen. Hoppas det hjälper!

Semesterdag

Till helgen skulle Frida ha kommit och hälsat på men hon kunde inte komma. Jag vågar inte ta hit henne en helg längre fram heller för hon kan få barn vilken dag som helst i stort sett (är beräknad till början av april). Meningen var att jag skulle ta semester på fredag för att ha lite mysigt med Frida men jag hade tydligen tagit fel dag. Hade tagit ledigt på torsdag istället. Så det var ju tur att hon inte kom. Jag har ändå bestämt mig för att ha kvar semesterdagen för att gå på stan, klippa mig, köpa presenter och bara mysa helt enkelt. Få göra sig lite snygg för en gångs skull. Som det är nu så går man upp, hoppar i uniformen, borstar tänderna och sätter upp håret i pippelottor. Sååå tråkigt!

I måndags fick jag reda på att jag kunde vara ledig på torsdag. Bättre sent än aldrig då det var mer än en månad sedan jag lämnade in den. Jag fick inget skriftligt men skitsamma tänkte jag. Idag kom en annan chef och frågade vad jag skulle göra på min semesterdag. Jag sa bara: Jag ska vara ledig. Då sa han att jag nog kan glömma min semesterdag eftersom det är så många sjuka. Hur roligt är det när man gått och längtat efter detta hur länge som helst!!??
Just nu väntar jag ut dem och hoppas att min avlösning ska bli frisk. Om inte så kommer jag kräva att få vara ledig på måndag istället, det kan man väl kräva?

Zingo

Som uppvärming till dagens matchen så (täck)tapetserade jag det sista i matrummet. Jag hade en åskådare som såg till att allt gick rätt till.



När jag inte hade koll på åskadåren så hade han haft lite roligt i öppna spisen, bland soten. Så efter tapetseringen såg han ut så här:










Han lämnade även spår i handfatet.




Match i morgon

I morgon är det första matchen för säsongen!!! Ska bli riktigt skojsigt, är laddad som bara den!
Inför upptakten av säsongen så har vi i Trions damlag startat en blogg: http://snedspark.blogg.se/ gå gärna in och ta en titt!

Idag tränade vi lite för att komma in i den rätta formen, jag hoppas dte går bättre i morgon på matchen! :-)
Efter träningen åkte jag och Patrik till Sölvesborg för att köpa en moppe. Så nu är man med moppe....igen. Vår gamla blev "strippad" efter att vi lämnade den vid vägen då den stannade för ett tag sedan. Dagen efter när vi kom och skulle hämta den hade någon varit framme och försett sig med delar som de tydligen behövde och inte kunde köpa själva.

RSS 2.0