Helg

I går (lördag) blev det mest fotboll för vår del. Dagen började med träning för damlaget. Massor med löpningar blev det innan vi spelade lite på slutet. Känner att det går rätt bra att löpa. Kroppen känns helt okej. Undra om detta kan bero på allt postenarbete?

Efter damträningen var vi fyra tjejer som stannade och var med herrarna för de hade bara lite teknikträning som vi också kunde vara med på. Så efter det var man rätt mör. Jag och Patrik tog det bara lugnt sen. Senare på kvällen var vi med i en pokerturnering på nätet och vann 600 spänn ungefär. Kom på 14e plats (tror faktiskt det var några 100 deltagare) så vi var nöjda.

I dag tog vi sovmorgon. Ett tag under förmiddagen hade jag alla mina grabbar i sängen. Patrik på ena sidan sängen, Zingo i mitten och Tiger vid fötter. Hade lite svårt med rörelseschemat men det är det värt när det ligger tre stycken "sötingar" bredvid som snusar en i örat. Den som snarkade högst var.... Tiger!

Tänk om jag är fast

Ungefär 80% av de som är anställda på posten hamnade där av en slump. Många skulle bara jobba som brevbärare en sommar för att sedan hitta ett annat jobb, utbilda sig eller så hade de någon annan bra idé. Men sen blev de liksom kvar och 40-50 år senare går de i pension.....
De brukar alltid säga det till mig: Malin, även du kommer att bli fast här.

Tänk om det är så!?
Idag har jag dessutom haft en jätterolig dag på jobbet. Vi har skrattat som bara den!
Kan det kanske bero på att alla var på bra humör eftersom det var fredag och lönen hade ramlat in på allas konton vid midnatt?
Ja, ibland blir jag rädd. Tänk om även jag är en brevbärare.  

Skadad

I går var det träningen igen och den här gången kändes kroppen som vanligt. Jag slog till och med nytt rekord i armhäv (man ligger på rygg under en stång och ska sedan häva sig upp)!

Det nya rekordet lyder på 9 st häv på rad.


Fick dock en liten skada under gårdagens träning. Vid en station använde vi vikter som jag naturligvis lyckades få lillfingernageln under. Då snackar vi lillfingret med den minimala nageln! Inte dåligt gjort att lyckas få den under vikten, ont gjorde det iallafall och det gör det i och för sig fortfarande, ett dygn senare.

Musik på norska?

För de som inte vet så är det handbolls EM just nu i Norge. Jag har tittat rätt så mycket (handboll är ju en riktig publiksport!) och min stora fundering är:

Finns det ingen musik på norska!?

Så fort de spelar musik när det har blivit mål så är det antingen engelsk musik (det kan man ju förstå) men de vanligaste låtarna de spelar är på svenska! Hur kan detta komma sig? Är vi i Sverige så himla bra?

SOL!

Idag såg jag solen!!

Kan säga att det händer inte varje dag! Det känns som att jag går runt i regnkläder varje dag. Så illa är det väl inte men det känns så. Solen har jag i alla fall inte sett på flera veckor tror jag. Det finns hopp om vår och framförallt hopp om SOMMAR!
Ljuvligt!

I toppen på träningsligan!

Nu leder man träningsligan (har inte missat en enda träning än)!!! Det är ju bra att man ligger i så här i början för sen vet man ju hur det blir. En liten skada här och en liten skada där.
Man ser bara till antalet träningar inte hur duktig man är på träningen, idag skulle jag ha fått minuspoäng om man gick på träningsinsatsen. Kroppen orkar inte göra några övningar, inte huvudet för den delen heller.
Riktigt missnöjd är jag!!! Men man måste väl få ha en dålig träning ibland. Jag försöker intala mig det i alla fall!

Helgen var annars lugn. Riktigt skönt att bara vara hemma och mysa. Vi fixade lite i garaget och lagade groparna i vägen. Jag längtar redan till nästa helg!!!

Skönt med fredag

Äntligen fredag! Så skönt. I helgen blir det lugnt. I morgon blir det lite fotbollstränande och på söndag blir det nog ett besök hos Tristan Hoberg (Johannas lille pojk)! Annars är inget planerat.

Fredagkvällen ska vi bara ta det lugnt. Det ligger redan någon i soffan bredvid och snarkar. Snart blir det på spåret och sedan är det nog sova som står på schemat.

Den här veckan har jag varit så trött i kroppen! Känns att vi är igång och tränar styrka. Ska bli skönt med lite vila i postenmusklerna.

Sommar

Har haft en riktig myskväll ikväll, detta efter att julsakerna hittat sina rätta kartonger. Gjorde en riktig maffig varm choklad och hoppade ner i soffan. Tittade på Bygglov. Guuud så mysigt med sommar!! De gör om i en sommarstuga som tre syskon har. Så mysigt, ligger precis vid Vänerns strand.


Varm chkolad

Gud va jag längtar till sommaren! Tänk att sitta på terassen med trevligt sällskap, grillat och lite gott att dricka. Sitta där ute tills solen går ner vilket är riktigt sent. Jag längtar till och med efter myggen så här i januari när man sitter och drömmer.

Trionolympiaden 2008

I går var det dax för tredje upplagan av Trionolympiaden. Det är en mycket rolig tävling, mär man blir indelad i lag som tävlar mot varandra. Årets deltävlingar bestod av:
- Hinderbana där överlämning till nästa lagmedlem bestod i att man fick ett ord man skulle gestalta. Laget var tvunget att gissa rätt innan nästa kunde ge sig ut i hinderbanan.
- Enarmad dragkamp där man bara fick använda ena handen.  
- Ordlek olika orter i Blekinge gömde sig bakom beskrivningar som "instrumentbukt" (=Pukavik) och "manlig underbyxa med e-tillägg" (=Kallinge).
- Hävartävling denna deltävling bestod helt enkelt av att häva en öl, cider eller läsk på tid.
- Göra mål där man först skulle få bollen över en bänk innan man fick skjuta på mål, där en plint stod i vägen. Gjorde man mål fick man 3 pluspoäng medan man fick olika grad av minuspoäng beroende på hur mycket man missade.

Mitt lag kom på tredjeplats och gick inte vidare till finalspel där endast en kunde stå som segrare av olympiaden. Det vinnande laget som gick till final fick först äta en munk utan att slicka sig om munnen (det gav extra tid) sedan skulle de svepa en läsk, äta en skorpa och till sist vissla "Bä bä vita lamm". Allt detta gick på tid. Jag fick vara domare till en av dessa finalister och blev därmed duschad med skorpsmulor ett antal gånger innan "Bä bä vita lamm" svagt kunde urskiljas.

Efter denna tuffa kamp åkte vi alla upp till klubbstugan för att festa lite. Mycket trevligt, vi var väldigt mycket folk! Vid tolvslaget blev det sightseeing runt arenan. Där fick vi höra spännande saker om kiosken, matchklockan och läktaren. När vi kom tillbaka in till stugan började avsaknaden av musikanläggning att ge sig tillkänna då allsånger så som:
- Trionsången
- Ge mig ett t-TTTT, Ge mig ett r-RRR, Ge mig ett i-IIII, Ge mig ett o-OOOO, Ge mig ett n-NNNN, Vad blir det-TRION!
- Var är Gunnar? DÄR ÄR GUNNAR!!!!!

började eka mellan väggarna. Det var allsånger och allmänt skrikande i nog uppemot en timme innan vi åkte hem.
Det var iaf en mycket trevlig dag igår!

Bebis!

Mycket riktigt, Johanna och Christoffer fick sin efterlängtade bebis i går den 10 januari och en pojk blev det också! Många grattis!!

Bild på bebisen

Fotbollsnörd?

Är man en fotbollsnörd om man
hoppar in i bilen,
lägger i backen,
 tittar i backspegeln
och det enda man ser är ett nät fullt med fotbollar?!

Träningsvärk

Efter träningen i måndags tyckte jag att det kändes helt okej i kroppen i tisdags. Min träningvärk kom natten mellan tisdag och onsdag! Vaknade varje gång jag skulle ändra position i sängen, på onsdagmorgonen var det jobbigt att köra bil tillochmed eftersom det var jobbigt att lägga i ettan och tvåans växlar. Träningsvärken i överkroppen var minst sagt.....massiv!
Till råga på allt var det träningen i onsdags kväll. När jag kom till träningen var jag definitivt inte ensam om träningsvärken! Det kom flickor som hade "bajs i byxan" gående in i hallen. Det verkade som de flesta hade ont i benen! Fanns de som inte gått på toaletten på ett par dagar på grund av den massiva smärtan.
Men det som inte dödar en.......

Förövrigt tror jag att http://bebisfisen.blogg.se/ nu kör ett ännu hårdare träningspass då hon skulle haft barn för snart 2 veckor sedan. Ingen har hört av henne sedan i går, inget bloggande och inget msn:ande. Jag tror att det blir en liten pojk.

En vanlig dag

Idag började allt på riktigt liksom, alla är tillbaka i skolan och på jobbet, även fotbollen drog igång igen idag.

Dagen började dock inte så bra, ramlade i trappan hemma det första jag gör!! AJ AJ AJ AJ
Som tur är har  man ju en riktig goding till sambo som tyckte att jag skulle krypa ner hos honom igen och få en kram mot det onda. Det lättade lite men det gör fortfarande ont! Har ett snyggt märke (än så länge bara) på rumpan.

Förövrigt så har dagen flytit på som vanligt.
Började träna i kväll och kan tänka mig att jag kan ha ännu ondare i kroppen i morgon. Man är ju inget vältränat monster direkt!! När jag sprang på uppvärmningen idag så dallrade rumpan sjukt mycket! Men det är väl så det ska vara när träningen drar igång i januari?!


Ännu mer julklappar

Nu har mamma och Micke precis åkt norröver. De har varit här sedan i fredags och hälsat på. Det var första gången de såg vårt fina lilla hus. Tror faktiskt att de gillade det. Eller de älskade det nog! De bosatte sig ute i gäststugan.

Vi har haft det mysigt som bara den. Har haft lite försenad julklappsöppning. Fick en massa bra saker tex julhanddukar, vägglampa och badrock.

Vi fick också hjälp av Micke att ta ner en gungstol som har stått på vinden på gäststugan, riktigt grym var den!



I den ska man sitta och läsa en bra bok med en skön filt över sig. Ser ni bilden framför er!?

Summering av 2007

Året 2007 var ju faktiskt ett riktigt bra år. Tänkte sammanfatta detta år i bilder:

Årets köp (enligt Malin): Hus


Årets köp (enligt Patrik): Åkgräsklippare


Årets comeback: Tiger, efter 1,5 månad i de Buskabodska skogarna


Årets snygging 1: Patrik på Kolmården


Årets snygging 2: Malin, efter årets första soldag


Årets förlorare: Madde, sist i golftävlingen


Årets nykomling: Zingo


Årets kycklinggäng: Nattvandrarna från IF Trion


Årets spelare: Lena Hildingsson, som fick detta pris första gången 1984!


Årets målskytt: Malin, 4 gjorda mål


Årets segerfest: 1-0 mot serieledarna Sölvesborg


Årets tjockis: Johanna, som får en bebis vilken dag som helst nu


Årets solsemester: Öland


Årets 50-åring: Pappa


Årets babe: Patricia på Öland


Årets frisyr: Madde, vindpust precis när bilden togs


Årets radarpar: Sara och Malin


Årets fylla: Patrik på Kolmården

GOTT NYTT ÅR!

Nu är det nytt år...igen. Tycker nyåren kommer allt tätare. Har dock hört att det inte ska vara så, att det alltid är lika långt mellan dem, konstigt!

Hade en mycket trevlig kväll i går. God mat, trevligt sällskap och fyrverkerier. Vi var hemma hos ett par kompisar i Rödeby. Det var ca 10 vuxna och lika många barn så det var hög ljudnivå! :-)
Hade nog världens sötaste 1,5 åring i knät en stor del av kvällen. Hon tog ur alla mina saker ur handväskan, la sedan tillbaka alla saker för att sedan plocka ur alla saker igen. Så höll hon på ett tag, ganska lättroad iallafall!

På tolvslaget var det massa raketer. Vi slutade inte skjuta förrens efter en timme, massa raketer som sagt!
Man har i alla fall världens sötaste älskling: när jag säger "gott nytt år" tittar han på mig och säger att alla dagar med dig är underbara. Det är min älskling det!!

Dagen idag har varit väldigt lugn och skön, satte standarden för resten av året redan första dagen.

RSS 2.0